ΕΛΛΑΔΑ

Άφησαν εν πλω την τελευταία τους πνοή - Δύο θάνατοι επιβατών σε πλοία

Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου 2019, 21:00 / Ανανεώθηκε 15 Σεπτεμβρίου 2019, 21:41
Άφησαν εν πλω την τελευταία τους πνοή - Δύο θάνατοι επιβατών σε πλοία
Facebook Twitter Whatsapp

Νεκροί 59χρονος και 62χρονος

Εντός της καμπίνας του, χωρίς να έχει αισθήσεις, εντοπίστηκε σήμερα στο πλοίο SUPERFAST XI, ένας 59χρονος αλλοδαπός επιβάτης και ενώ το πλοίο κατευθυνόταν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Στον 59χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επί του πλοίου, χωρίς να ανταποκρίνεται, ενώ με τον κατάπλου του “SUPERFAST XI” παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Ηγουμενίτσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, πρόκειται να παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Σε ένα άλλο περιστατικό, ενημερώθηκε, σήμερα το μεσημέρι η Λιμενική Αρχή Ρόδου, για θάνατο 62χρονου επιβάτη του Κ/Ζ “OCEANA” σημαίας Μπαχαμών στο κατάστρωμα του πλοίου, ενώ το πλοίο ελλιμενιζόταν στο κεντρικό λιμάνι του νησιού.

Στον 62χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιατρό του πλοίου όπου δεν ανταποκρίθηκε και στη συνέχεια διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.