ΕΛΛΑΔΑ

Χούλιγκανς μαχαίρωσαν «ήρωα» της πυρκαγιάς στο Μάτι - Τι δηλώνει ο αστυνομικός

Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου 2019, 20:00 / Ανανεώθηκε 30 Σεπτεμβρίου 2019, 20:46
Facebook Twitter Whatsapp

Το μαχαίρι σταμάτησε δίπλα σε κεντρική αρτηρία

Ο μάχιμος αρχιφύλακας που πρωταγωνίστησε στη διάσωση στο Μάτι και κουβάλησε στις πλάτες του καμένους ανθρώπους από τη φονική πυρκαγιά έπεσε θύμα του τυφλού φανατισμού των χούλιγκαν.

«Βρεθήκαμε σε έναν πόλεμο ξαφνικά, τραυματιστήκαμε χωρίς λόγο. Να τραυματιστείς για να σώσεις έναν συνάνθρωπό σου σημαίνει κάτι για εμένα, αλλά να τραυματιστούμε και να χάσουμε τη ζωή μας από κάποιους οπαδούς οι οποίοι είναι χούλιγκαν και το κάνουν αυτό για χαβαλέ και για πλάκα είναι ότι χειρότερο», δήλωσε στον Alpha ο αστυνομικός.

«Αυτά συμβαίνουν στην υπηρεσία, τι να κάνουμε, σε λίγο καιρό θα αναρρώσουμε και θα είμαστε πάλι κανονικά στον δρόμο και δίπλα στον πολίτη», πρόσθεσε.

Πώς περιγράφει το περιστατικό

«Επειδή είχα μεγάλη αντίσταση, κάποιος ήρθε από πίσω για να μας “καταφέρει” και μας κάρφωσε με το μαχαίρι από πίσω. Ύπουλα δηλαδή ότι πάνω στην ένταση αυτό την στιγμή δεν το κατάλαβες πώς έγινε», περιγράφει.

«Έχω ένα χτύπημα στην ωμοπλάτη, δύο μαχαιριές στον μηρό και στο πρόσωπο, έχουν σπάσει δύο δόντια. Έγινε ένα περιστατικό, τραυματιστήκαμε και μετά θα είμαστε πάλι δίπλα στον πολίτη, ακόμα πιο δυνατοί και θα είμαστε και πιο αποτελεσματικοί», τόνισε.