ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα επίθεσης στον Διόνυσο: «Με δάγκωναν δέκα σκυλιά σε όλο μου το σώμα»

Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου 2019, 07:00 / Ανανεώθηκε 11 Οκτωβρίου 2019, 07:38
Facebook Twitter Whatsapp

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, στο τμήμα πλαστικής χειρουργικής όπου νοσηλεύεται από τη Δευτέρα που συνέβη το σοκαριστικό περιστατικό

Στο νοσοκομείο με τραύματα στα πόδια και τα χέρια νοσηλεύεται ο ένας εκ των δύο θυμάτων της επίθεσης από αγέλη σκύλων στον Διόνυσο. Ο τραυματίας, μέσα από το δωμάτιο του ΚΑΤ, στο Star για την περιπέτεια που πέρασε.

Δέκα σκυλιά ήταν από πάνω του και τον δάγκωναν ασταμάτητα. Βγήκαν από  αυλή σπιτιού στον Διόνυσο. Η πόρτα ήταν ανοιχτή. Είχε προηγηθεί επίθεση σε ασθενή της κλινικής στην οποία  εργάζεται ο τραυματίας και βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το σπίτι που ζει ο ιδιοκτήτης των σκύλων.

«Εγώ πήγα να πω να μαζέψει τα σκυλιά. Βγήκα έξω είδα τα σκυλιά τα μικρά και είδα και την πόρτα ανοιχτή. Δεν ξέρω πως έγινε. Το μεγάλο βγήκε τόσο γρήγορα, το ένα πίτμπουλ πρέπει να είναι. Ήρθε αμέσως κοντά μου. Του είπα φύγε από εδώ. Αμέσως αυτό ήρθε πάνω μου, στα πόδια μου και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Μετά ξεκινήσανε και όλα τα  μικρά. Με τραβούσαν από πίσω, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα», είπε.

Ο 54χρονος, βοηθός νοσηλευτή, φώναζε για βοήθεια. Οι συνάδελφοι του από την κλινική τον άκουσαν και με ξύλα στα χέρια έτρεξαν να τον βοηθήσουν. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, στο τμήμα πλαστικής χειρουργικής όπου νοσηλεύεται από τη Δευτέρα που συνέβη το σοκαριστικό περιστατικό. Δεν ήταν όμως το μόνο θύμα.

Η καθαρίστρια πήρε εξιτήριο από το Αμαλία Φλέμινγκ καθώς τα τραύματα της δεν ήταν τόσο σοβαρά. Οι κάτοικοι στο Διόνυσο γνωρίζοντας το πρόβλημα κυκλοφορούν στο δρόμο με ξύλα στα χέρια.

Αμέσως μετά το συμβάν, ο Δήμος Διονύσου ειδοποίησε τις αρχές και τα σκυλιά πλέον βρίσκονται σε κτηνιατρική κλινική και σε ξενοδοχείο ζώων.