ΕΛΛΑΔΑ

Ακόμα ένα παιδί τραυματίστηκε στο Λουτράκι από το «παιχνίδι πνιγμού» - Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

Δημοσίευση 8 Νοεμβρίου 2019, 19:00 / Ανανεώθηκε 8 Νοεμβρίου 2019, 19:29
Facebook Twitter Whatsapp

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακόμα ένα παιδί κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του από το επικίνδυνο «παιχνίδι αναπνοής» που έπαιζε με φίλους του στο Λουτράκι. Μάλιστα το κορίτσι πηγαίνει στο ίδιο σχολείο στο Λουτράκι με το 12χρονο αγόρι που έπαιξε το ίδιο παιχνίδι και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων Αθηνών.

Το Open έδωσε στο φως βίντεο ντοκουμέντο βίντεο που έχει ανεβάσει στα social media μια μαθήτρια που πηγαίνει στο Γυμνάσιο στο Λουτράκι.

Την ίδια ώρα, ο θείος του 12χρονου παιδιού που νοσηλεύθηκε μίλησε για τον λόγο που έπαιξε το συγκεκριμένο παιχνίδι. «Εχει γίνει της μόδας ένα καινούριο παιχνίδι που παίζουν τα παιδιά. Κρατούν την ανάσα τους για δέκα φορές και κάνουν ένα βαθύ κάθισμα. Ο άλλος σφίγγει στο λαιμό το παιδί ή στο στήθος και το παιδί πέφτει λιπόθυμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο θείος του 12χρονου. 

Εκπαιδευτικός, μάλιστα, που μίλησε στο OPEN, υποστήριξε ότι πριν από λίγες ημέρες ένας ακόμη μαθητής της Β' Γυμνασίου έκανε κι αυτός το παιχνίδι του πνιγμού. Κράτησε την αναπνοή του, έχασε για κάποια δευτερόλεπτα τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να πέσει από τις σκάλες και να σπάσει αρκετά από τα δόντια του και να μεταφερθεί και εκείνο στο νοσοκομείο.