ΕΛΛΑΔΑ

Τι γνωρίζει η Αστυνομία για τον καταζητούμενο της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας» - Έχει τραυματιστεί από καλάσνικοφ

Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου 2019, 23:00 / Ανανεώθηκε 12 Νοεμβρίου 2019, 23:51
Facebook Twitter Whatsapp

Δείτε την γιάφκα της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας» στον Χολαργό

Όλο το βάρος της Αστυνομίας πέφτει πάνω στη σύλληψη του 46χρονου καταζητούμενου της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας» που έχει τραυματιστεί από σφαίρα, ενώ τονίζει ότι γνωρίζει που και πως νοσηλεύθηκε.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο Δημήτρης Χατζηβασιλειάδης λίγες ώρες μετά τον τραυματισμό του από καλάσνικοφ, πήγε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο. Όπως έγινε γνωστό, μία φίλη του που δουλεύει σε εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων πήρε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, πήγε στον Χολαργό στις 6:00 τα ξημερώματα, τον πήρε μαζί της και έφτασαν στον Σισμανόγλειο, καθώς εκεί βρισκόταν η γιατρός που ήταν φίλη τους.

Σύμφωνα με την αντιτρομοκρατική, οι αστυνομικοί τον είδαν από τις κάμερες να ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου και να κατεβαίνει κρατώντας πατερίτσες, ενώ κούτσαινε. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που τον είδαν. Από εκείνη την ημέρα τα ίχνη του χάθηκαν.

Στην κατάθεσή της η γιατρός που συνάντησε ο κατηγορούμενος, παραδέχθηκε ότι είχαν ραντεβού στο πάρκινγκ για να έρθει να τον περιθάλψει. Η ίδια είπε στην αντιτρομοκρατική ότι κατέβηκε να τον συναντήσει, αλλά δεν τον βρήκε.

Από την πλευρά της η Αστυνομία, προσπαθεί μέσα από κάμερες να εντοπίσει κάποιον άνθρωπο με πατερίτσες να μπαίνει σε ταξί.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία υποστηρίζει ότι γνωρίζει όλη την δράση του στα Εξάρχεια.

Αυτή είναι η γιάφκα της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας» στον Χολαργό 

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την γιάφκα της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας» στην οδό 17 Νοέμβρη στο Χολαργό, εξασφάλισε το Newpost.

Στα τρία φωτογραφικά καρέ, έχει αποτυπωθεί η είσοδος του διαμερίσματος – γιάφκα μέσα στο οποίο τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης, έκρυβαν τον βαρύ οπλισμό με τα 5 καλάσνικοφ, το υποπολυβόλο, τις εκρηκτικές ύλες και τις χειροβομβίδες που είχε στην διάθεσή της η «Επαναστατική Αυτοάμυνα».

Στο κουδούνι του διαμερίσματος εμφανίζεται το όνομα του Διονύση Μπάκα, μέλους της οργάνωσης και όπως ξεκάθαρα φαίνεται, τα στελέχη της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, έχουν ερευνήσει σπιθαμή προς σπιθαμή προκειμένου να εντοπίσουν δακτυλικά αποτυπώματα και άλλων ατόμων που είχαν πρόσβαση στην γιάφκα.

Το Newpost, εξασφάλισε και αποκλειστικές φωτογραφίες, εξωτερικά του διαμερίσματος, που έχουν κάνει «φύλλο και φτερό» οι αρχές, με τους αστυνομικούς να έχουν τοποθετήσει ένα σεντόνι στο μπαλκόνι, προκειμένου να αποφεύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα των περιοίκων για όσο διάστημα διαρκεί η έρευνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με αναφορές γειτόνων, τις τελευταίες ημέρες πριν την εξάρθρωση της οργάνωσης, έβλεπαν ύποπτες κινήσεις ατόμων στο χώρο, που πιθανότατα ήταν αυτές των μελών της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας» που μετέφεραν τα όπλα.