ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος από τους διαρρήκτες στη Λάρισα – Φυλάνε σκοπιές με βάρδιες – Σκέφτονται να μισθώσουν σεκιούριτι

Δημοσίευση 14 Νοεμβρίου 2019, 11:00 / Ανανεώθηκε 25 Νοεμβρίου 2019, 16:27
Τρόμος από τους διαρρήκτες στη Λάρισα – Φυλάνε σκοπιές με βάρδιες – Σκέφτονται να μισθώσουν σεκιούριτι
Facebook Twitter Whatsapp

Τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι των χωριών του δήμου Κιλελέρ

Με εναλλάξ… «σκοπιές» στα σπίτια τους αναγκάζονται να ζουν το τελευταίο διάστημα οι κάτοικοι, με το πρόβλημα να εντοπίζεται κυρίως στη δημοτική ενότητα του Πλατυκάμπου.

Διαρρήκτες με απύθμενο θράσος έχουν ρημάξει δεκάδες σπίτια σε Πλατύκαμπο, Ελευθέριο, Γαλήνη, Μελισσοχώρι και Χάλκη με τους κατοίκους του τελευταίου χωριού να πραγματοποιούν συνέλευση προ ημερών αναζητώντας λύση στο πρόβλημα που έχει γίνει εφιάλτης για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Όπως εξηγούν, οι διαρρήκτες που μάλλον είναι «καλά διαβασμένοι» και παρακολουθούν τα σπίτια, επιλέγουν κυρίως χωριά απομακρυσμένα και βάζουν στο στόχαστρό τους κυρίως ηλικιωμένα άτομα που μένουν μόνα τους.

Δε διστάζουν να χτυπούν μέρα μεσημέρι, ενώ σε περίπτωση που δεν βρουν χρήματα ή χρυσαφικά, ξεσπούν πάνω στο ίδιο το σπίτι προκαλώντας σημαντικές φθορές!

Οι κάτοικοι ζητούν να ενταθεί η αστυνόμευση, την ώρα που αναγκάζονται να φεύγουν από το σπίτι τους με… βάρδιες, ώστε να μείνει κάποιος πίσω για λόγους ασφαλείας! Η απόγνωσή τους είναι τέτοια που εξετάζουν ακόμη και το ενδεχόμενο να μισθώσουν οι ίδιοι εταιρεία σεκιούριτι για τη φύλαξη των περιουσιών τους!

Πηγή: onlarisa.gr