ΕΛΛΑΔΑ

Φονικό στα Μέγαρα: Τι λέει η εν διαστάσει σύζυγος του κατηγορούμενου

Δημοσίευση 14 Νοεμβρίου 2019, 22:00 / Ανανεώθηκε 14 Νοεμβρίου 2019, 22:32
Facebook Twitter Whatsapp

«Ζητάω την παραδειγματική τιμωρία του δολοφόνου»

Την παραδειγματική τιμωρία του δολοφόνου των Μεγάρων ζητάει η εν διαστάσει σύζυγος του σωφρονιστικού υπαλλήλου. Ο κατηγορούμενος, που βρίσκεται προφυλακισμένος, είχε πυροβολήσει τον κουνάδιο του και τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους, επειδή τους θεωρούσε υπεύθυνους για το χωρισμό του.

Σύμφωνα με το Star, δύο εβδομάδες μετά το έγκλημα που πάγωσε τη μικρή κοινωνία των Μεγάρων και βύθισε στο πένθος δύο οικογένειες, η εν διαστάσει σύζυγος του σωφρονιστικού υπαλλήλου πέρασε την πόρτα του 3ου τακτικού ανακριτή και δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής. 

«Ζητάω την παραδειγματική τιμωρία του δολοφόνου που σκόρπισε την οδύνη σε όλη μας την οικογένεια» ήταν τα μόνα λόγια που θέλησε να πει η εν διαστάσει σύζυγος του κατηγορούμενου, μόλις βγήκε από το γραφείο του ανακριτή.

«Η θέση η δική μας είναι ότι ο άνθρωπος αυτός μπήκε αποφασισμένος και εισέβαλε σε μία οικία , όπου κατοικούσε ο άτυχος γιατρός με τα τρία ανήλικα τέκνα του και με τη γυναίκα του,  με σκοπό  να θερίσει, με σκοπό να αφαιρέσει ζωές» υπογράμμισε η Γιάννα Παναγοπούλου, συνήγορος πολιτικής αγωγής.