ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει ο πατέρας της 17χρονης: Το σπαρακτικό μήνυμά του στο Facebook

Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου 2019, 19:00 / Ανανεώθηκε 17 Νοεμβρίου 2019, 19:22
Συγκλονίζει ο πατέρας της 17χρονης: Το σπαρακτικό μήνυμά του στο Facebook
Facebook Twitter Whatsapp

Οι σοροί τους εντοπίστηκαν σε χαράδρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συγκλονισμένος είναι πατέρας της 17χρονης από την Κατερίνη που βρήκε τραγικό τέλος μαζί με τη μητέρα της. Ο ίδιος με μήνυμά του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook γράφει: «Η ακριβή μου Σβέτα και η μοναδική μου Μαρία δεν υπάρχουν πια». 

Νωρίτερα, βρέθηκαν νεκρές σε δύσβατη περιοχή της Πιερίας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι σοροί τους εντοπίστηκαν σε χαράδρα, βάθους 120 μέτρων, κοντά στην ορεινή περιοχή Φωτεινά, απ’ όπου διέρχεται η παλιά εθνική οδός Κατερίνης - Ελασσόνας. Το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε στις 11:40 το πρωί από μικτό κλιμάκιο πυροσβεστών, ανδρών της ΕΜΑΚ και αστυνομικών που και με τη βοήθεια drones «χτένιζαν» την περιοχή.

Από τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας, παρ’ όλα αυτά ειδοποιήθηκαν να φτάσουν στο σημείο ιατροδικαστής αλλά και αστυνομικοί των εγκληματολογικών ερευνών. 

 

Οι δύο σοροί βρέθηκαν δίπλα και εξωτερικά από Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο φαίνεται πως είχαν φύγει από το σπίτι τους στην Κατερίνη. Η εξαφάνιση τους δηλώθηκε το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, από τον πατέρα της ανήλικης και σύζυγο της 45χρονης, κι έκτοτε διεξάγονταν έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως πρόκειται για το όχημα των δύο γυναικών από τις πινακίδες κυκλοφορίας.