ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στην Ιθάκη: νέα στοιχεία για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου

Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου 2019, 23:00 / Ανανεώθηκε 19 Νοεμβρίου 2019, 22:46
Facebook Twitter Whatsapp

Συγκλονισμένο το νησί από το φονικό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μια οικογενειακή τραγωδία κρύβεται πίσω από τον θάνατο του 40χρονου Βρετανού στην Ιθάκη, ο οποίος δέχθηκε ξυλοδαρμό από έναν 54χρονο.

Ο λόγος του φονικού είναι το γεγονός ότι η εν διαστάσει σύζυγος του 54χρονου σκόπευε να μεταβεί στη Βρετανία με το παιδί τους, ώστε να ζήσει με τον σύντροφό της.  «Του είπε δεν θέλω να συνεχίσουμε, θα πάρω το παιδί και θα φύγω. Και αυτός πάνω στα νεύρα… Εγώ το αποκλείω, βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο ότι πήγε με σκοπό να κάνει αυτό το πράγμα που έγινε», δηλώνει κάτοικος του νησιού για τον φερόμενο ως δράστη.

Ο 40χρονος βρετανός είχε φτάσει στο νησί προκειμένου να δει τη σύντροφό του –πρώην σύζυγο του 56χρονου- καθώς σε λίγες ημέρες θα έβγαινε το διαζύγιο και θα την έπαιρνε με το παιδί, να πάνε στη Βρετανία. «Ήρθε για να πάρει τη γυναίκα μαζί με το παιδί και να φύγουν. Πρωτόγνωρη η ιστορία αυτή, ειδικά για το παιδί που το ξέρουμε», είπε ο κάτοικος.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, μπροστά στον καυγά ήταν και η εν διαστάσει σύζυγος του 56χρονου. Ο κάτοικος του νησιού, σημείωσε αναφερόμενος στο φονικό: «Κρίμα για τον άνθρωπο [σ.σ. τον θύτη] κρίμα και γι αυτόν που έφυγε [σ.σ. το θύμα]. Όλα είναι συγκυρίες. Δεν υπήρχε καμία ένδειξη από το παιδί αυτό ότι θα προέβαινε σε αυτή την πράξη. Αλλά ίσως του θόλωσε το μυαλό».

Την επόμενη ημέρα βρέθηκε ο Τόμας νεκρός στο δωμάτιο του. Τόσο ο 54χρονος, όσο και η σύζυγός του συνελήφθησαν…