ΕΛΛΑΔΑ

Άστεγη οικογένεια με ανήλικο παιδί ζει σε εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο στην Πάτρα

Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου 2020, 20:00 / Ανανεώθηκε 14 Ιανουαρίου 2020, 20:18
Άστεγη οικογένεια με ανήλικο παιδί ζει σε εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο στην Πάτρα
Facebook Twitter Whatsapp

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η τύχη των μελών της οικογένειας

Μία άστεγη οικογένεια στην Πάτρα έχει κάνει σπίτι της ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο τοποθετώντας στο εσωτερικό του μερικά σεντόνια δύο κουβέρτες και μία λινάτσα για να σκεπάζει τον ουρανό και τα παράθυρα.

Σύμφωνα με το tempo24news.gr, το συγκεκριμένο όχημα που βρίσκεται στην οδό Οίτης στεγάζει την οικογένεια, που έχει και ένα ανήλικο παιδί. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, αρκετές φορές στην περιοχή έχουν θεαθεί τα μέλη της οικογένειας, γεγονός που προκάλεσε αίσθηση ιδιαίτερα την περίοδο που προηγήθηκε, όταν οι θερμοκρασίες τη νύχτα και το πρωί στην αχαϊκή πρωτεύουσα ήταν κοντά στο μηδέν.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που προσπάθησαν να βοηθήσουν, αλλά το μείζον πρόβλημα της στέγης για την οικογένεια παρέμενε. Μάλιστα πληροφορίες του tempo24.news ανέφεραν ότι ενημερώθηκε και «Το χαμόγελο του παιδιού» στελέχη του οποίου ενημέρωσαν με την σειρά τους την Αστυνομία.

Περιπολικό έφτασε στο σημείο αλλά την ώρα εκείνη δεν κατάφερε να εντοπίσει την οικογένεια, η οποία όμως επανεμφανίστηκε τις επόμενες μέρες και νύχτες κάτω από συνθήκες ψύχους.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η τύχη των μελών της οικογένειας και του ανήλικου παιδιού, που σύμφωνα με μαρτυρίες εξακολουθούν τις νύχτες να εμφανίζονται στο πρόχειρο κατάλυμά τους.