ΕΛΛΑΔΑ

Ένα ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα από μαθητές σχολείων της Κίνας

Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου 2020, 05:00 / Ανανεώθηκε 17 Ιανουαρίου 2020, 16:03
Ένα ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα από μαθητές σχολείων της Κίνας
Facebook Twitter Whatsapp

Την ευκαιρία να ανακαλύψουν ένα ιδιαίτερο και πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Κίνας είχαν μαθητές σχολείου στου Παπάγου

Την ευκαιρία να ανακαλύψουν ένα ιδιαίτερο και πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Κίνας είχαν μαθητές σχολείου στου Παπάγου. Αυτές τις ημέρες πραγματοποιούν εκπαιδευτική εκδρομή στη χώρα μας μαθητές και καθηγητές από τέσσερα σχολεία της Κίνας και σήμερα (17/1) επισκέφτηκαν το 1ο Λύκειο Παπάγου και αντάλλαξαν πληροφορίες και πολύτιμες εμπειρίες με τους μαθητές, γύρω από τη μαθητεία τους.

Παράλληλα, οι Κινέζοι μαθητές παρουσίασαν ένα ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που είναι εμπλουτισμένο με μουσική, χορό, τραγούδια, αλλά και γεύσεις, αναδεικνύοντας στοιχεία του πολιτισμού της χώρας τους.

Παρόντες στην ιδιαίτερη αυτή εκδήλωση ήταν ο δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, ο οποίος καλωσόρισε τους φιλοξενούμενους και τους πρόσφερε αναμνηστικά δώρα, και η γενική γραμματέας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αναστασία Γκίκα.