ΕΛΛΑΔΑ

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Βάρη: Φωτογραφίες-ντοκουμέντο των δολοφόνων

Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου 2020, 22:00 / Ανανεώθηκε 24 Ιανουαρίου 2020, 11:06
Facebook Twitter Whatsapp

Δείτε τις εικόνες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στο φως βγήκαν φωτογραφίες των τεσσάρων δολοφόνων που εκτέλεσαν τους δύο Μαυροβούνιους το απόγευμα της Κυριακής σε ταβέρνα στη Βάρη μπροστά στα μάτια των συζύγων και των παιδιών τους.

Στις φωτογραφίες που παρουσίασε το Open, διακρίνονται οι τέσσερις σωματώδεις άνδρες να βρίσκονται στην οδό Κεφαλλήνιας. Με αργά βήματα να κατευθύνονται προς την ταβέρνα όπου τρώνε αμέριμνοι τα θύματα με τις οικογένειες τους.

Η ομάδα των τεσσάρων μέσα σε λίγο χρόνο καλύπτει την απόσταση και φτάνει στην ταβέρνα. Μπαίνουν μέσα και χωρίς να διστάσουν με 25 σφαίρες εκτελούν τους δυο καταζητούμενους της Ιντερπολ που συνδέονται με το οργανωμένο έγκλημα της Σερβίας. Όπως φαίνεται στις εικόνες, οι εκτελεστές βγαίνουν από την ταβέρνα και τρέχοντας κατευθύνονται προς το όχημα διαφυγής τους.

Ο ένας από τους δράστες έχει προχωρήσει λίγα μέτρα πιο μπροστά και ενώ από πίσω του τον ακολουθούν δυο ακόμη από την ομάδα. Τρέχουν για να φτάσουν στο όχημα που θα τους απομακρύνει από το σημείο της διπλής εκτέλεσης. Δεν χάνουν δευτερόλεπτο και καλύπτουν την απόσταση σε ελάχιστο χρόνο.