ΕΛΛΑΔΑ

Τα νεότερα για την υγεία του Τάσου Μπουντούρη μετά το τροχαίο – Πώς έγινε το ατύχημα

Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου 2020, 21:00 / Ανανεώθηκε 21 Ιανουαρίου 2020, 21:42
Facebook Twitter Whatsapp

Σημαντική αναμένεται να είναι και η μαρτυρία του συνεπιβάτη της μοτοσυκλέτας

Ώρες αγωνία περνούν η οικογένεια και οι φίλοι του Τάσου Μπουντούρη, που παραμένει διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας, μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε την Δευτέρα στην παραλιακή, στο Καλαμάκι.

Σύμφωνα με τον Alpha, η κατάστασή του παραμένει σταθερή, αλλά κρίσιμη. Ο Ολυμπιονίκης φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα στον θώρακα. Στο νοσοκομείο, οι φίλοι και οι συγγενείς του είναι αισιόδοξοι και πιστεύουν ότι ο Τάσος Μπουντούρης θα κερδίσει αυτή τη μάχη.

Πώς έγινε το ατύχημα

Οι αστυνομικοί της τροχαίας Καλλιθέας προσπαθούν να δουν τι ήταν αυτό που απέσπασε την προσοχή του Ολυμπιονίκη, καθώς στην άσφαλτο στο σημείο όπου έγινε το ατύχημα, δεν εντόπισαν εμφανή ίχνη φρεναρίσματος.

Από την άλλη πλευρά υπάρχει μία μαρτυρία η οποία εξετάζεται και αναφέρει ότι ο Τάσος Μπουντούρης είχε φτάσει πολύ κοντά στην αριστερή λωρίδα προσπάθησε να αποφύγει ένα αυτοκίνητο το οποίο ερχόταν με ταχύτητα με αποτέλεσμα να στρίψει το τιμόνι δεξιά και να μην μπορέσει να συγκρατήσει τη μοτοσυκλέτα.

Σημαντική αναμένεται να είναι και η μαρτυρία του συνεπιβάτη της μοτοσυκλέτας, ο οποίος όταν έγινε το ατύχημα έπεσε πάνω από τον Ολυμπιονίκη με αποτέλεσμα να μην τραυματιστεί.