ΕΛΛΑΔΑ

Τι ισχυρίζεται η μητέρα του εργοδότη που πυροβόλησε εργάτη στο Μαραθώνα

Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου 2020, 22:00 / Ανανεώθηκε 3 Φεβρουαρίου 2020, 12:36
Facebook Twitter Whatsapp

Ισχυρίζεται πως ο γιος της βρισκόταν σε… αυτοάμυνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τους λόγους για τους οποίους ο γιος της σήκωσε την καραμπίνα και πυροβόλησε Ινδό εργάτη στον Μαραθώνα επιχείρησε να εξηγήσει η μητέρα του κατηγορούμενου εργοδότη.

Η ίδια έδωσε την δική της εκδοχή για το περιστατικό, περιγράφοντας τι συνέβη λίγο πριν τον πυροβολισμό. Όπως ισχυρίστηκε, όλα ξεκίνησαν όταν ο 23χρονος εργαζόμενος πήγε στο σπίτι του γιου της, ζητώντας του τα χρήματα που τους χρωστούσε.

«Παιδιά αυτή τη στιγμή δεν έχω λεφτά. Υπομονή και θα σας τα δώσω» τους απάντησε σύμφωνα με τη μητέρα του η οποία μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Ωστόσο τα λεγόμενά του φαίνεται πως δεν τους έπεισαν, καθώς όπως υποστηρίζει η ίδια στη συνέχεια μαζεύτηκαν περισσότεροι αλλοδαποί εργάτες και τον χτύπησαν.

«Ήρθαν με στειλιάρια, μαχαίρια, τον πιάσανε και τον χτυπάγανε». Ο ίδιος προκειμένου να μπορέσει να προστατευτεί «πήρε την καραμπίνα και πυροβόλησε στα πόδια για εκφοβισμό».

Ο εργοδότης εξαφανίστηκε και στη συνέχεια παραδόθηκε στην αστυνομία. ο 23χρονος εργάτης παρά τον τραυματισμό του από τα σκάγια κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία και το ΕΚΑΒ με το κινητό του τηλέφωνο. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στον Ερυθρό και φαίνεται να είναι εκτός κινδύνου.