current views are: 8

6 Απριλίου 2017
Δημοσίευση16:36

Αντιεξουσιαστές πέταξαν τρικάκια για τον Κουφοντίνα στο σπίτι της Μπακογιάννη – «Δεν θα βγει ποτέ από την φυλακή»

Την στήριξη τους τους φυλακισμένους και διωκόμενους για το ζήτημα των αδειών στους πολιτικούς κρατούμενους εξέφρασαν άγνωστοι έξω από το σπίτι της βουλευτή της ΝΔ, Ντόρας Μπακογιάννη.

Δημοσίευση 16:36’

Την στήριξη τους τους φυλακισμένους και διωκόμενους για το ζήτημα των αδειών στους πολιτικούς κρατούμενους εξέφρασαν άγνωστοι έξω από το σπίτι της βουλευτή της ΝΔ, Ντόρας Μπακογιάννη.

Την στήριξη τους στους φυλακισμένους Δημήτρη Κουφοντίνα και Κώστα Γουρνά εξέφρασαν αντιεξουσιαστές έξω από το σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη, το απόγευμα της Πέμπτης.

Ομάδα 20 ατόμων που πρόσκειται στην ομάδα «Συνέλευση Αλληλεγγύης»  βρέθηκε έξω από την οικία της βουλευτή στη Γλυφάδα, πετώντας τρικάκια και ανοίγοντας πανό το οποίο έγραφε «Άδειες τώρα σε Κουφοντίνα και Γουρνά». Οι αντιεξουσιατές φώναξαν συνθήματα και μοίρασαν κείμενο στο οποίο μεταξύ άλλων ζητούν άδειες στους πολιτικούς κρατουμένους χωρίς προϋποθέσεις.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο 18:15, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν τέσσερις προσαγωγές.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη η οποία σε  δηλώσεις της μετά το περιστατικό, τόνισε πως είναι προκλητικό να ρίχνουν φυλλάδια έξω από το σπίτι της για να πάρει άδεια ο Κουφοντίνας.

«Στην Ελλάδα υπάρχουν νόμοι και οι νόμοι πρέπει να τηρούνται. Κανένας νόμος Παρασκευόπουλου δεν μπορεί να βγάλει τον Κουφοντίνα από την φυλακή» τόνισε μεταξύ άλλων η βουλευτής της ΝΔ.

 

«Οι βρεγμένοι τη βροχή δεν τη φοβούνται… Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας δεν απειλούνται, δεν φοβούνται και δεν εκβιάζονται. Θα συνεχίσουμε να είμαστε πρωτοπόροι στην υπεράσπιση των αρχών και αξιών μας, πολεμώντας τη βία απ’ όπου και αν προέρχεται», αναφέρει η ΝΔ σχολιάζοντας την επίθεση στο σπίτι της κ. Μπακογιάννη.

Επίθεση και το σπίτι του Κικίλια

Στο στόχαστρο των αναρχικών μπήκε ακόμη ένα στέλεχος της ΝΔ το βράδυ της Πέμπτης.

Ομάδα δέκα ατόμων πέταξε τρικάκια έξω από το σπίτι του Βασίλη Κικίλια, ενώ και στην δική του περίπτωση όπως και σε εκείνη της κ. Μπακογιάννη νωρίτερα, ζητούσαν τη χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.


σχετικα αρθρα