current views are: 10

6 Απριλίου 2017
Δημοσίευση18:58

Επίθεση αγνώστων στο σπίτι του προέδρου του ΟΑΣΑ

Στόχος ομάδας αγνώστων βρέθηκε για δεύτερη φορά ο πρόεδρος του Ομίλου ΟΑΣΑ, Τάσος Ταστάνης.

 

Δημοσίευση 18:58’

Στόχος ομάδας αγνώστων βρέθηκε για δεύτερη φορά ο πρόεδρος του Ομίλου ΟΑΣΑ, Τάσος Ταστάνης.

 

Στόχος ομάδας αγνώστων βρέθηκε για δεύτερη φορά ο πρόεδρος του Ομίλου ΟΑΣΑ, Τάσος Ταστάνης.

Σήμερα στις 19:30 το βράδυ, περίπου 50 άγνωστοι που επέβαιναν σε 25 μηχανές έγραψαν συνθήματα στους τοίχους έξω απ’ το σπίτι του στην Άνω Γλυφάδα και πέταξαν προκηρύξεις φωνάζοντας συνθήματα. Τα συνθήματα που έγραψαν οι άγνωστοι στο σπίτι του πρόεδρου, ήταν «ελεύθερες μετακινήσεις», «σπάσιμο στις μπάρες» και «κλωτσιές στους ελεγκτές».

Υπενθυμίζεται πως είναι η δεύτερη φορά που ο πρόεδρος και η οικογένειά του δέχονται επίθεση. Η πρώτη ήταν στις 4 Δεκέμβρη του 2016 στοχοποιώντας  τον πρόεδρο του ΟΑΣΑ.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδος του ΟΑΣΑ, Τάσος Ταστάνης, «πρόκειται για μια ακόμη φασιστική ενέργεια, που σχεδιάστηκε από σκοτεινούς κύκλους, θυμίζει άλλες εποχές και δεν ‘εχει απολύτως κανένα έρεισμα στην κοινωνία».

«Προφανώς δεν ανταποκρίνεται στο αίτημα των εκατομμυρίων πολιτών της Αθήνας για σύγχρονες, ασφαλείς και προσιτές δημόσιες συγκοινωνίες. Όσες απειλές και τρομοκρατικές επιθέσεις και αν δεχτούμε, δεν πρόκειται να μας πτοήσουν. Θα συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ένταση τον αγώνα μας για την αναβάθμιση των μετακινήσεων των συμπολιτών μας και τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα των αστικών συγκοινωνιών» κατέληξε ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ.

 

 


σχετικα αρθρα