current views are: 5

12 Απριλίου 2017
Δημοσίευση05:56

Κρήτη: Παραδόθηκε ο δράστης του φονικού στα Ανώγεια

Στα χέρια των διωκτικών αρχών βρίσκεται ο 54χρονος άνδρας που ανέλαβε την ευθύνη για τον θάνατο του 23χρονου Μανόλη Στρατάκη

Δημοσίευση 05:56’

Στα χέρια των διωκτικών αρχών βρίσκεται ο 54χρονος άνδρας που ανέλαβε την ευθύνη για τον θάνατο του 23χρονου Μανόλη Στρατάκη

Στα χέρια των διωκτικών αρχών βρίσκεται, ο 54χρονος άνδρας που ανέλαβε την ευθύνη για τον θάνατο του 23χρονου Μανόλη Στρατάκη στα Ανώγεια.

Η διαδικασία, της παράδοσης του στις αρχές, όπως είχε ήδη προαναγγελθεί από τον δικηγόρο του ολοκληρώθηκε, και τώρα αναμένεται να ξεκινήσει η νομική διαδικασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretapost, ο 54χρονος παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση της ΕΛ.ΑΣ και αυτήν την ώρα μεταφέρεται στο Ρέθυμνο.

Υπενθυμίζεται πως η αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής των Βαΐων σε αγροτική τοποθεσία των Ανωγείων, ενώ ο 54χρονος ο οποίος διά του δικηγόρου του ανέλαβε την ευθύνη της δολοφονίας είχε εξαφανιστεί μαζί με όλα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του.

Ο 54χρονος θείος του θύματος, το διάστημα των ημερών αυτών που μεσολάβησαν της παράδοσής του προετοίμαζε με το δικηγόρο του τη διαδικασία που θα ακολουθούσε για την παράδοσή του, και θεωρούνταν δεδομένο, όπως και έγινε ότι θα παρουσιαζόταν αυτοβούλως στις αρχές με την παρέλευση των πρώτων 48 ωρών και άρα την εκπνοή του αυτόφωρου.

Η παράδοσή του έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα προκειμένου να μην πυροδοτηθούν περαιτέρω εντάσεις με απρόβλεπτες συνέπειες ανάμεσα στις οικογένειες του φερόμενου ως δράστη και του θύματος, ενώ ισχυρή είναι η δύναμη της ΕΛΑΣ που παραμένει στα Ανώγεια.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας στο σημείο της συμπλοκής από όπου και συλλέγονται στοιχεία που θα διαφωτίσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το φονικό.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες και από άλλο όπλο.

πηγή φωτό: neakriti.gr


σχετικα αρθρα