current views are: 10

20 Απριλίου 2017
Δημοσίευση15:09

Ληστεία- θρίλερ σε τράπεζα στον Πειραιά – Κράτησαν όμηρους πελάτες και υπάλληλους

Όμηροι στα χέρια για περισσότερες από 2,5 ώρες έμειναν πέντε υπάλληλοι και τρεις πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς στην οδό Χατζηκυριακού 27-31 στην Καλλίπολη
 

Δημοσίευση 15:09’

Όμηροι στα χέρια για περισσότερες από 2,5 ώρες έμειναν πέντε υπάλληλοι και τρεις πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς στην οδό Χατζηκυριακού 27-31 στην Καλλίπολη
 

Ρεπορτάζ: Mιχάλης Τεζάρης – Διονύσης Βυθούλκας 

Όμηροι στα χέρια για περισσότερες από 2,5 ώρες έμειναν πέντε υπάλληλοι και τρεις πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς στην οδό Χατζηκυριακού 27-31 στην Καλλίπολη. Οι τέσσερις δράστες εισέβαλαν στις 14:00 το μεσημέρι στην τράπεζα και με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν όσους βρίσκονταν εντός καταφέρνοντας να κλέψουν χρήματα και αντικείμενα από τις θυρίδες και άγνωστο χρηματικό ποσό από τα ταμεία..

Μόλις ακινητοποίησαν όσους βρίσκονταν στην τράπεζα, κατέβηκαν σε ημιυπόγειο χώρο που υπάρχουν οι θυρίδες της τράπεζας και με την χρήση οξυγόνου άνοιξαν θυρίδες μέσα στις οποίες υπήρχαν κοσμήματα, χρήματα και διάφορα τιμαλφή.

Ακολούθως τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται ενώ το κουμπί συναγερμού το πάτησαν υπάλληλοι της τράπεζας στις 16.49, καθώς ένας από τους ληστές απείλησε τον υπάλληλο της τράπεζας πως αν το πατούσε θα τον εκτελούσε. 

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ασχολούνται με την υπόθεση εκτός από τη λήψη καταθέσεων από πελάτες και υπαλλήλους θα εξετάσουν εικόνες από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της τράπεζας και παρακείμενων επιχειρήσεων καθώς και μαρτυρίες περίοικων που μπορεί να είδαν τους δράστες και τον τρόπο διαφυγής τους.


σχετικα αρθρα