Εξιτήριο αναμένεται να πάρει σήμερα από το νοσοκομείο Ιπποκράτειο, όπου νοσηλευόταν, ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Ωστόσο, θα οδηγηθεί και πάλι στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς δεν κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των 200.000 ευρώ που του έχει επιβληθεί ως εγγύηση για την αποφυλάκισή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν ενστάσεις από την πλευρά του Άκη Τσοχατζόπουλου και της οικογένειάς του, οι οποίοι ζητούν παράταση,  προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό της χρηματικής εγγύησης, επικαλούμενοι μάλιστα την ήδη βεβαρημένη υγεία του.

Το θέμα αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να τεθεί επί τάπητος στην επόμενη συνεδρίαση του Δικαστηρίου, την επόμενη Τετάρτη.

Με την απόφασή του το δικαστήριο, που δικάζει σε δεύτερο βαθμό την υπόθεση παράνομων αμοιβών για τις προμήθειες των υποβρυχίων και των TORM1, έκανε πριν λίγες ημέρες δεκτή την πέμπτη αίτηση αποφυλάκισης του πρώην υπουργού, δεχόμενο τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο κατηγορούμενος. Εκτός από την καταβολή εγγυοδοσίας, το δικαστήριο επέβαλε και μία σειρά περιοριστικών όρων, όπως απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, απαγόρευση χρήσης εναέριων και πλωτών μέσων, παράδοση διαβατηρίου, διαμονή σε γνωστή διεύθυνση κλπ.