current views are: 8

27 Απριλίου 2017
Δημοσίευση07:47

Κρήτη: Νέα διακομιδή τραυματία σε καρότσα αγροτικού

Ένα αγροτικό αυτοκίνητο μετατράπηκε σε ασθενοφόρο στην Κρήτη για να μεταφέρει έναν τραυματισμένο 75χρονο άνδρα στο πλησιέστερο Κέντρο Υγείας , 

Δημοσίευση 07:47’

Ένα αγροτικό αυτοκίνητο μετατράπηκε σε ασθενοφόρο στην Κρήτη για να μεταφέρει έναν τραυματισμένο 75χρονο άνδρα στο πλησιέστερο Κέντρο Υγείας , 

Ένα αγροτικό αυτοκίνητο μετατράπηκε σε ασθενοφόρο στην Κρήτη για να μεταφέρει έναν τραυματισμένο 75χρονο άνδρα στο πλησιέστερο Κέντρο Υγείας , λόγω έλλειψης διαθέσιμων οχημάτων. 

Το περιστατικό συνέβη χθες το πρωί στο χωριό Ρότασι του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων. Ένας 75χρονος αγρότης τραυματίστηκε μετά την ανατροπή του τρακτέρ που οδηγούσε στον αγροτικό δρόμο Ροτασίου- Εθιάς.

Από την πρώτη στιγμή, στο σημείο έσπευσαν οι γιοι του και άλλοι  συγχωριανοί οι οποίοι θέλησαν να καλέσουν αμέσως ασθενοφόρο.

Όμως, ύστερα από επικοινωνία με τα Κέντρα Υγείας στον Χάρακα και στις Μοίρες, διαπιστώθηκε ότι διαθέσιμα ασθενοφόρα δεν υπήρχαν στην ευρύτερη περιοχή και τα πιο κοντινά θα αργούσαν πολύ να φτάσουν στο σημείο του ατυχήματος.

Έτσι οι γιοι του 75χρονου επιστράτευσαν “πρωτόγονα” μέσα για τη μεταφορά του στο κοντινότερο Κέντρο Υγείας. 

Συγκεκριμένα, μια πεταμένη πόρτα μετατράπηκε σε φορείο, τοποθετήθηκε στην καρότσα ενός αγροτικού αυτοκινήτου και εκεί πάνω μεταφέρθηκε ο άνδρας. Όταν έφτασε στο Κέντρο Υγείας Χάρακα, οι γιατροί έκριναν επιτακτική τη διακομιδή του στο ΠΑΓΝΗ. 


σχετικα αρθρα