current views are: 7

27 Απριλίου 2017
Δημοσίευση07:58

Ένταση στα κεντρικά της ΔΕΗ – Μαζί «Δεν πληρώνω» και Κωνσταντοπούλου για τα εξώδικα λόγω οφειλών

Ενταση σημειώθηκε το πρωί στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ.

Δημοσίευση 07:58’

Ενταση σημειώθηκε το πρωί στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ.

Παρέμβαση στα γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» μαζί με την επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σύμφωνα με τα όσα δηλώνουν μέλη του κινήματος υπάρχουν καρκινοπαθείς αλλά και μακροχρόνια άνεργοι που ναι μεν έχουν ζητήσει διακανονισμούς για παλαιότερες οφειλές τους ωστόσο το αίτημά τους δεν έχει γίνει δεκτό. 

Μάλιστα η ΔΕΗ έχει στείλει εξώδικα για άμεση εξόφληση. 

Σύμφωνα με εκπροσώπους του κινήματος «Δεν Πληρώνω» είχε ζητηθεί να ανεβαίνουν μόνοι τους στα γραφεία όσοι θέλουν να προχωρήσουν σε διακανονισμό, κάτι που το Κίνημα δεν δέχθηκε, αφού όπως καταγγέλλει πρόκειται για ηλικιωμένους και ανθρώπους που δεν γνωρίζουν τις διαδικασίες με αποτέλεσμα να υπογράψουν διακανονισμούς που θα οδηγήσουν σε κατασχέσεις και πλειστηριασμούς. Γι αυτό και ζητούν να υπάρχει μαζί τους και εκπρόσωπος του Κινήματος «Δεν πληρώνω».

Τελικά αφού τα πνεύματα ηρέμησαν η διευθύντρια του καταστήματος δέχθηκε να δει αντιπροσωπεία του κινήματος και τρία άτομα με σοβαρά προβλήματα αναπηρίας.


σχετικα αρθρα