current views are: 13

27 Απριλίου 2017
Δημοσίευση21:15

Νεκρή η 6χρονη στην Αγία Βαρβάρα – Φέρεται να ομολόγησε ότι την σκότωσε ο πατέρας της

Βρέθηκε στραγγαλισμένη σε κάδο σκουπιδιών  

Δημοσίευση 21:15’

Βρέθηκε στραγγαλισμένη σε κάδο σκουπιδιών  

Τραγική κατάληξη είχε η έρευνα εντοπισμού της 6χρονης που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το σπίτι της στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αγία Βαρβάρα.

Το άψυχο κορμάκι του παιδιού εντοπίστηκε αρτιμελές μέσα σε μια μαύρη σακούλα σε κάδο απορριμμάτων της περιοχής στη συμβολή των οδών Πραξιτέλους και Αίολου κοντά στο σπίτι της οικογένειας ενώ βασικός ύποπτος μέχρι στιγμής για την δολοφονία θεωρείται ο ίδιος του ο πατέρας ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του Newpost φέρεται να ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του και να υπέδειξε τον κάδο που βρίσκεται το νεκρό σώμα της κόρης του.  

Στο σημείο οπού εντοπίστηκε το νεκρό παιδί έσπευσε ιατροδικαστής, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο θάνατος της 6χρονης οφείλεται σε στραγγαλισμό.

Κόσμος άναψε κεράκια στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός του παιδιού

Oι αντιφάσεις 

Το απόγευμα της Πέμπτης σε κατάθεση του στην γενική αστυνομική διεύθυνση ο πατέρας της 6χρονης υπέπεσε σε αντιφάσεις με τα όσα δήλωσε, καθώς παρουσίασε δυο διαφορετικές εκδοχές για την υπόθεση. Στην πρώτη έκανε λόγο για διαρρήκτες που εισέβαλαν στο σπίτι του και έκλεψαν κοσμήματα και το παιδί. Στην συνέχεια άλλαξε την κατάθεσή του και υποστήριξε πως το βράδυ της Τετάρτης βγήκε να πετάξει τα σκουπίδια και άφησε τα κλειδιά στην πόρτα, τα οποία βρήκε το παιδί, ξεκλείδωσε και έφυγε.

Τέλος ανέφερε πως διαπίστωσε την εξαφάνιση του παιδιού το πρωί, όταν και επέστρεψε από το σχολείο όπου είχε πάει για να αφήσει το άλλο παιδί της οικογένειας. 

Το χρονικό 

Τα ίχνη του 6χρονου παραπληγικού παιδιού χάθηκαν χθες, Πέμπτη 27/4 από το σπίτι του στην Αγία Βαρβάρα. Σημειώνεται ότι η υπόθεση άρχισε να γίνεται ακόμη πιο περίεργη καθώς σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το τετραπληγικό κορίτσι εξαφανίστηκε μέσα από το δωμάτιο του και αφού πρώτα ο πατέρας πήγε το δίδυμο αδερφάκι του στο σχολείο.

Την εξαφάνιση του μικρού κοριτσιού, δήλωσε το πρωί της Πέμπτης στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Βαρβάρας ο πατέρας της, που είναι συνταξιούχος αστυνομικός, ενώ ταυτόχρονα εκδόθηκε και αγγελία αναζήτησης από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η μητέρα του κοριτσιού βρισκόταν σε νοσοκομείο για λόγους υγείας και βγήκε άρον άρον μόλις έμαθε για την εξαφάνιση της κόρης της.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στις Αρχές προκειμένου να εντοπιστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα το μικρό αγγελούδι λόγω της βεβαρημένης υγείας του, με την αστυνομία να εστιάζει τις έρευνές της στον ρόλο του πατέρα καθώς και στις μαρτυρίες  του συγγενικού περιβάλλοντος. 

Κατά την διάρκεια της έρευνας των αστυνομικών στο αυτοκίνητο του πατέρα εντοπίστηκαν πολλά ηρεμιστικά χάπια, κάτω από την ρεζέρβα του οχήματος. Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε για περαιτέρω έρευνα στα εγκληματολογικά της ΕΛ.ΑΣ. Οι ώρες ωστόσο κυλούσαν μαρτυρικά για την μητέρα του άτυχου κοριτσιού καθώς οι έρευνες  οδηγούσαν στο «κενό». Πληροφορίες του Newpost αναφέρουν ότι εθελοντές από το Χαμόγελο του Παιδιού που συμμετείχαν στην έρευνα, έψαχναν περιμετρικά την περιοχή με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά για τον εντοπισμό της 6χρονης.  


σχετικα αρθρα