current views are: 9

29 Απριλίου 2017
Δημοσίευση16:57

Συνάδελφος του παιδοκτόνου αποκαλύπτει: Ήταν βίαιος, δεν έβλεπα να έχει ψυχολογικά προβλήματα

Για τον παιδοκτόνο που έπνιξε την 6χρονη Στέλλα και πέταξε το πτώμα της στα σκουπίδια μίλησε συνάδελφός του.

Δημοσίευση 16:57’

Για τον παιδοκτόνο που έπνιξε την 6χρονη Στέλλα και πέταξε το πτώμα της στα σκουπίδια μίλησε συνάδελφός του.

Για τον παιδοκτόνο που έπνιξε την 6χρονη Στέλλα και πέταξε το πτώμα της στα σκουπίδια μίλησε συνάδελφός του, αναφέροντας πως δεν γνώριζε πως είχε ψυχολογικά προβλήματα, αλλά γνώριζε πως ήταν βίαιος με την οικογένειά του.

Μιλώντας στον κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, ο 58χρονος συνταξιούχος αστυνομικός και πρώην συνάδελφος του παιδοκτόνου, Γιώργος Σίψας, είπε πως ο 61χρονος πατέρας δεν μιλούσε ποτέ στην υπηρεσία για οικογενειακά του θέματα, ενώ φαινόταν πολύ ήρεμος και ευτυχισμένος με τον γάμο του.

Λέγοντας πως είχαν καλές σχέσεις με τον 61χρονο πατέρα, ο πρώην αστυνομικός αποκάλυψε πως παρά τα καλά λόγια που έλεγε για τη γυναίκα του και τα παιδιά του, ο ίδιος ήταν βίαιος, ενώ στο αστυνομικό τμήμα είχε εμφανιστεί και η πρώην γυναίκα του, κάνοντας παράπονα για τον 61χρονο.

«Αυτός το είχε μέσα του, έβγαλε τον άλλον του χαρακτήρα, είναι ένα κτήνος. Ήθελε να το κάνει», ανέφερε ο ίδιος στον ΑΝΤ1.

Αυτό, ωστόσο, που προκαλεί αίσθηση είναι πως ο συνάδελφός του, με τον οποίο έβγαιναν πού και πού έξω, ποτέ δεν είχε καταλάβει ότι ο 61χρονος πατέρας έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα, ενώ ποτέ στα τόσο χρόνια δεν τον είχε δει να παίρνει φαρμακευτική αγωγή εν ώρα υπηρεσίας.

 


σχετικα αρθρα