current views are: 11

2 Μαΐου 2017
Δημοσίευση12:14

Στη φυλακή ο 61χρονος παιδοκτόνος της Αγίας Βαρβάρας

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε μετά την απολογία του ο 61χρόνος πρώην αστυνομικός ο οποίος προανακριτικά ομολόγησε ότι σκότωσε και πέταξε στα σκουπίδια την 6χρόνη κόρη του Στέλλα.

Δημοσίευση 12:14’

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε μετά την απολογία του ο 61χρόνος πρώην αστυνομικός ο οποίος προανακριτικά ομολόγησε ότι σκότωσε και πέταξε στα σκουπίδια την 6χρόνη κόρη του Στέλλα.

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε μετά την απολογία του ο 61χρόνος πρώην αστυνομικός ο οποίος προανακριτικά ομολόγησε ότι σκότωσε και πέταξε στα σκουπίδια την 6χρόνη κόρη του Στέλλα.

Ο 61χρόνος έμεινε στο γραφείο της 15ης τακτικής ανακρίτριας επαναλαμβάνοντας τον ισχυρισμό του περί ψυχολογικών προβλημάτων.

Σήμερα η σύζυγος του και μητέρα της Στέλλας δήλωσε, δια του πληρεξούσιου δικηγόρου της, παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση.

Ο δικηγόρος της Σπύρος Δημητριου δήλωσε ότι η μητέρα αισθάνεται πλέον οργή για τον παιδοκτόνο.

Σε ερώτηση αν πιστεύει ότι το έγκλημα ήταν σχεδιασμένο τόνισε: “τόση μεθοδικότητα χωρίς να είναι σχεδιασμένο, τι να πω μπράβο”.

Αποδοκίμασαν στην Ευελπίδων τον παιδοκτόνο

Με αποδοκιμασίες έγινε δεκτός φτάνοντας σήμερα στα δικαστήρια της Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί ο παιδοκτόνος για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της περιύβρισης νεκρού.

Παρευρισκόμενοι του φώναξαν είσαι ξεφτιλισμένος και εκείνος με σκυμμένο το κεφάλι και συνοδεία αστυνομικών οδηγήθηκε στον ανακριτή.

Ζήτησε να εξεταστεί από νευρο-ψυχίατρο

Ο 61χρονος, σύμφωνα με τον συνήγορό του, Βασίλη Φασσέα, είχε ζητήσει από τον ανακριτή να εξεταστεί από νευρολόγο-ψυχίατρο, ενώ στην προανακριτική κατάθεσή του στους αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών είχε αποδώσει τον θάνατο της 6χρονης κόρης του σε ατύχημα.

Συγκεκριμένα, είχε ισχυριστεί ότι το «κακό» είχε συμβεί στην προσπάθειά του να την κάνει να σταματήσει να κλαίει. Το μοιραίο βράδυ η σύζυγος του 61χρονου, είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο για προγραμματισμένη εγχείρηση στη χολή. Μέσω του συνηγόρου της Σπύρου Δημητρίου, μάλιστα, η τραγική μητέρα καταρρίπτει τους ισχυρισμούς του συζύγου της, διευκρινίζοντας ότι δεν αντιμετώπιζε καμία ψυχική διαταραχή και κατηγορώντας τον ότι είχε προσχεδιάσει τον φόνο.

«Τη σκότωσε επειδή δεν μπορούσε να συμφιλιωθεί με το γεγονός ότι αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα», δήλωσε στην «Καθημερινή» ο κ. Δημητρίου και διευκρίνισε ότι οι όποιες ψυχολογικές μεταπτώσεις του 61χρονου δεν έχουν καμία σχέση με τον φόνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ταυτόχρονα με την απολογία του 61χρονου στον ανακριτή βρισκόταν σε εξέλιξη η κηδεία του ανήλικου κοριτσιού, που –σύμφωνα με τον ιατροδικαστή– βρήκε ασφυκτικό θάνατο στην αγκαλιά του πατέρα της.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται το πρωί της περασμένης Πέμπτης, όταν ο πατέρας της 6χρονης Στέλλας κατήγγειλε την εξαφάνιση της κόρης του στο Α.Τ. Αγίας Βαρβάρας. Είχε ισχυριστεί ότι όταν ξύπνησε το πρωί η κόρη του, που αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, έλειπε από το σπίτι. Στους αστυνομικούς είπε ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας άγνωστοι είχαν μπει στο σπίτι και –εκτός από την ανήλικη κόρη του– είχαν αρπάξει κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας. Για το συμβάν ενημερώθηκε η Ασφάλεια Αττικής και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της ανήλικης, ενώ για την υπόθεση είχε ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός του Amber Alert.

Τελικά, το άτυχο κορίτσι εντοπίστηκε αργά το βράδυ νεκρό σε νάιλον σακούλα, μέσα σε κάδο απορριμμάτων κοντά στο σπίτι της οικογένειας, ενώ ο 61χρονος, μετά πολύωρη ανάκριση, ομολόγησε ότι αυτός σκότωσε την ανήλικη κόρη του στην προσπάθειά του να σταματήσει το κλάμα της. Απέδωσε το συμβάν σε ατύχημα.


σχετικα αρθρα