current views are: 8

2 Μαΐου 2017
Δημοσίευση17:36

Θρήνος στην κηδεία της 6χρονης Στέλλας

Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε σήμερα στη Σαντορίνη η 6χρονη Στέλλα την οποία δολοφόνησε ο πατέρας της.

Δημοσίευση 17:36’

Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε σήμερα στη Σαντορίνη η 6χρονη Στέλλα την οποία δολοφόνησε ο πατέρας της.

Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε σήμερα στη Σαντορίνη η 6χρονη Στέλλα την οποία δολοφόνησε ο πατέρας της.

Πλήθος κόσμου, συγγενείς, και φίλοι καθώς και πολλά παιδιά που έπαιζαν με το άτυχο κορίτσι τα καλοκαίρια την αποχαιρέτισαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Ευσταθίου Κοντοχωρίου.

Η σορός της μικρής μεταφέρθηκε με το πλοίο της γραμμής, με το οποίο ταξίδεψαν και πολλοί φίλοι και συγγενείς προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο στην εξάχρονη. Η μητέρα και οι συγγενείς της ζήτησαν αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Τείχος σιωπής

Κατά την απολογία του, ο 61χρονος που κρίθηκε προφυλακιστέος επέλεξε να υπερασπιστεί εαυτόν επικαλούμενος σειρά ψυχολογικών προβλημάτων του παρελθόντος.

Κατά τη διάρκεια της ολιγόλεπτης παραμονής του στο γραφείο της 15ηςτακτικής ανακρίτριας ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος περιορίστηκε στην επίκληση των υπερασπιστικών του ισχυρισμών όπως τους έχει συμπεριλάβει στο απολογητικό του υπόμνημα ανασύροντας μνήμες, εικόνες και περιγραφές με στόχο να θεμελιώσει τον ισχυρισμό του περί ψυχολογικών προβλημάτων. Ωστόσο, όταν βρέθηκε τετ α τετ με τη δικαστική λειτουργό αρνήθηκε να πει έστω μία κουβέντα για την εγκληματική του πράξη.

«Αναφέρομαι στο από 2-5-2017 απολογητικό υπόμνημα το περιεχόμενο του οποίου επιβεβαιώνω ως αληθές και δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο», είπε ο κατηγορούμενος .

Ερώτηση: Ο θάνατος της κόρης σας επήλθε με την πίεση του κεφαλιού της πάνω στο στήθος σας όπως είχατε καταθέσει στην αστυνομία;

Απάντηση : Δεν απαντάω

Ερώτηση : Κλείσατε το πρόσωπο της κόρης σας με το χέρι σας;

Απάντηση : Δε απαντάω

Ερώτηση : Όση ώρα σφίγγατε το θύμα προσπάθησε να φύγει και σας γρατζούνισε;

Απάντηση : Δεν απαντάω

Ερώτηση : Προσπαθήσατε να την βοηθήσετε;

Απάντηση : Δεν απαντάω. Αρνούμαι να απαντήσω τι προβλήματα ύπνου έχω και για το θέμα της κατάθλιψης. Αιτούμαι την εξέταση μου από ειδικό ψυχίατρο.

Ερώτηση : Χτυπήσατε το παιδί πριν το σκοτώσετε;

Απάντηση : Δεν απαντάω. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο.