current views are: 5

3 Μαΐου 2017
Δημοσίευση06:02

Θρίλερ με τον ξυλοδαρμό βρέφους στη Λαμία – Συνελήφθη ο πατέρας

Αίσθηση την τοπική κοινωνία της Λαμίας και την κινητοποίηση των αστυνομικών έχει προκαλέσει η περίπτωση κακοποίησης ενός αγοριού

Δημοσίευση 06:02’
εγκλημα

Αίσθηση την τοπική κοινωνία της Λαμίας και την κινητοποίηση των αστυνομικών έχει προκαλέσει η περίπτωση κακοποίησης ενός αγοριού

Αίσθηση την τοπική κοινωνία της Λαμίας και την κινητοποίηση των αστυνομικών έχει προκαλέσει η περίπτωση κακοποίησης ενός αγοριού μόλις δυο ετών, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμία με εκδορές και μώλωπες. Η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του 39χρονου πατέρα του, δικηγόρος το επάγγελμα με την κατηγορία της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Τρίτης όταν και ο 39χρονος κάλεσε το ασθενοφόρο στο χωριό Καριά, εκεί που πήγε όπως υποστήριξε για να κάνει βόλτα με το παιδί του.

Νωρίτερα είχε φύγει από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει με την σύζυγό του, η οποία εκείνη τη στιγμή κοιμόταν. Τραυματιοφορείς αντίκρισαν το παιδί ημίγυμνο φέροντας μώλωπες και εκδορές σε πρόσωπο και σώμα. Συνοδεία του πατέρα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου οι γιατροί ζήτησαν εξηγήσεις για την κατάσταση του παιδιού.

Εκείνος όχι μόνο δεν έδωσε εξηγήσεις, αλλά δεν μπορούσε να αιτιολογήσει επαρκώς τα βασικά, όπως για ποιον λόγο έφυγε από το ξενοδοχείο στις 23:00 το βράδυ και βρέθηκε στις 02:00 τα ξημερώματα στη μέση του δρόμου με το παιδί χτυπημένο και με υποθερμία. Άμεσα κάλεσαν την ΕΛ.ΑΣ με τους αστυνομικούς να παίρνουν κατάθεση από τον 39χρονο δικηγόρο χωρίς να λαμβάνουν και εκείνοι σοβαρές απαντήσεις.

Τελικώς το μεσημέρι της Τρίτης ο εισαγγελέας Λαμίας διέταξε την σύλληψη του πατέρα. Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα ασφαλείας των Καμένων Βούρλων.


σχετικα αρθρα