Αίσθηση στην κοινή γνώμη προκαλεί η περίπτωση του 2χρονου αγοριού που τα ξημερώματα της Τρίτης μεταφέρθηκε από τον πατέρα του χτυπημένο στο Γενικό νοσοκομείο της Λαμίας.

Τα σημάδια που έφερε στο σώμα του το ανήλικο αγοράκι καθώς και η άγνοια του πατέρα για το πώς χτυπήθηκε το παιδί προκάλεσε στις Αρχές έκπληξη γεγονός που παρακίνησε τις αστυνομικές έρευνες να ξεκινήσουν έρευνα για την υπόθεση.

Πληροφορίες του tvstar.gr αναφέρουν ότι ο 39χρονος πατέρας ήταν εριστικός με το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ ήταν ο πατέρας του 2χρονου, λέει ο πρόεδρος των εργαζομένων Δ.Χαλεπλής ενώ ο διοικητής του νοσοκομείου περιγράφει την διαδικασία που ακολούθησε για την εισαγωγή του παιδιού στα επείγοντα περιστατικά. 


Τι λέει το ΕΚΑΒ για την μεταφορά του 2χρονου από LAMIASTARGR

Ο 39χρονος πατέρας οδηγήθηκε στην ψυχιατρική κλινική για εξετάσεις, μετά από εντολή εισαγγελέα ενώ στη συνέχεια θα παραμείνει έγκλειστος σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Το μικρό παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα για περαιτέρω νοσηλεία και εξετάσεις.

Εν τω μεταξύ οι λεπτομέρειες της ιατροδικαστικής εξέτασης που διαρρέουν είναι ανατριχιαστικές, Το μικρό παιδί φέρει εκδορές σε όλο του το σώμα, μώλωπες και καψίματα από πούρο στις πατούσες του. (Ο πατέρας καπνίζει πούρο). Όπως διαπίστωσε η ιατροδικαστής κ.Ακριβούση, το παιδί ήταν για πολλή ώρα σε νερό.  
TAGS