current views are: 3

4 Μαΐου 2017
Δημοσίευση14:06

Ιπποδρομιακό διήμερο στο Μαρκόπουλο – Το ΣΚΟΡ 6 μοιράζει τουλάχιστον 20.000 ευρώ κάθε ημέρα

Θέαμα εις διπλούν έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν το επόμενο διήμερο στο Μαρκόπουλο.

Δημοσίευση 14:06’

Θέαμα εις διπλούν έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν το επόμενο διήμερο στο Μαρκόπουλο.

Θέαμα εις διπλούν έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν το επόμενο διήμερο στο Μαρκόπουλο. Η Ιπποδρομίες ΑΕ, του ΟΠΑΠ, διοργανώνει αυτή την εβδομάδα διπλή ιπποδρομιακή συγκέντρωση, την Παρασκευή και το Σάββατο, 5 και 6 Μαΐου.

Στο αυριανό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει πέντε ελληνικές και μία γαλλική ιπποδρομία, ξεχωρίζει η διαδρομή όπου θα αναμετρηθούν ο ΧΙΛΑΛΣ ΓΟΛΝΤ, θριαμβευτής του Κυπέλλου ταχύτητας, και ο ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ. Ισχυρές δόσεις αδρεναλίνης υπόσχεται και η κούρσα στην οποία θα παραταχθούν 10 ίπποι τριών ετών, οι οποίοι θα διεκδικήσουν την πρώτη τους νίκη στα 1.100 μέτρα.

Το Σάββατο, με έξι κούρσες στο πρόγραμμα του Μαρκόπουλου, τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο Κύπελλο Ηνιόχου, όπου κοντράρονται ελληνικής προέλευσης και αλλοδαποί τριετείς ίπποι.

Το ελληνικό πρόγραμμα αρχίζει την Παρασκευή στις 15:15 και το Σάββατο στις 13:30.

ΣΚΟΡ 6 για μεγάλα κέρδη στους παίκτες του στοιχήματος

Μεγάλα κέρδη περιμένουν όσους δοκιμάσουν την τύχη τους στο στοίχημα το ιπποδρομιακό διήμερο. Όπως πάντα, στο ΣΚΟΡ 6 οι παίκτες μπορούν να διεκδικήσουν τουλάχιστον 20.000 ευρώ, την κάθε ημέρα, βρίσκοντας τον πρώτο νικητή στις έξι ιπποδρομίες του ελληνικού προγράμματος.

Το ιπποδρομιακό στοίχημα, εκτός από τον ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο, διατίθεται και σε περισσότερα από 1.000 επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Οι μεγάλοι νικητές της προηγούμενης εβδομάδας

Στην προηγούμενη ιπποδρομιακή συγκέντρωση όσοι προέβλεψαν σωστά τους νικητές στις 6 ελληνικές ιπποδρομίες (ΣΚΟΡ 6) και κέρδισαν από 2.070 ευρώ.

Δυνατές αποδόσεις είχαμε και σε άλλα παιχνίδια, όπως το ΤΕΤΡΑΠΛΟ (σωστή πρόβλεψη των τεσσάρων πρώτων αλόγων σε μια κούρσα) της 6ης ιπποδρομίας, όπου οι νικητές, με μόλις 1 ευρώ, κέρδισαν 1.626 ευρώ, αλλά και το ΣΥΝΘΕΤΟ ΔΙΔΥΜΟ (σωστή πρόβλεψη των δύο πρώτων αλόγων σε δύο συνεχόμενες ιπποδρομίες), όπου οι νικητές, με μόλις 1 ευρώ, κέρδισαν 1.610 ευρώ.

 


σχετικα αρθρα