Σοβαρό τροχαίο είχε μια 46χρονη σήμερα το πρωί στη Λαμία που λίγο έλειψε να της στοιχίσει την ζωή της. 

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 8:00'  το πρωί όταν η 46χρονη κινούταν από Λαμία προς Μοσχοχώρι όπου διαμένει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο ύψος του εργοστασίου "Ιόλη" επιχείρησε προσπέραση σε άλλο αυτοκίνητο.

Ξαφνικά όμως η οδηγός διαπίστωσε ότι από την αντίθετη κατεύθυνση ερχόταν ποδήλατο που δεν το είχε δει. Η 46χρονη για να αποφύγει το ποδήλατο έκανε έκανε απότομο ελιγμό με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο.

Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε μια κολόνα του ΟΤΕ, την οποία έκοψε σαν πράσο και στη συνέχεια προσγειώθηκε μέσα στην πυκνή βλάστηση. Μια άλλη γυναίκα που οδηγούσε το αυτοκίνητο που προπορευόταν και είδε τι έγινε σταμάτησε λίγο πιο κάτω.

Επειδή όμως δεν είχε κινητό τηλέφωνο για να πάρει το ΕΚΑΒ προσπαθούσε να σταματήσει τους διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι όμως δεν σταματούσαν. Ευτυχώς περνούσε καποιος γνωστός της και έτσι σταμάτησε. Αμέσως ενημέρωσαν ΕΚΑΒ και στη συνέχεια Πυροσβεστική και Τροχαία.

«Ευτυχώς που σταμάτησε η γυναίκα και ενημερωσε γιατί διαφορετικά το αυτοκίνητο δεν θα το βρίσκαμε, αφού δεν φαινόταν από το δρόμο. Είχε κρυφτεί από τη βλάστηση....», είπε ένας από τους αστυνομικούς που έφτασε από τους πρώτους στο σημείο.

Οι άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ απεγκλώβισαν την 46χρονη οδηγό, η οποία διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας.

Πηγή:  lamiareport.gr