current views are: 8

5 Μαΐου 2017
Δημοσίευση14:24

Συγκλονισμένο το Πανελλήνιο από τον βιασμό της φοιτήτριας – Προκλητική ομολογία από τον 52χρονο – Σοκάρει η κατάθεση της 22χρονης – Αποκλειστικά πλάνα από το «κολαστήριο» της Δάφνης

Τι δηλώνει η ιδιοκτήτρια του σπιτιού στο Newpost

Δημοσίευση 14:24’

Τι δηλώνει η ιδιοκτήτρια του σπιτιού στο Newpost

Αποκλειστικά πλάνα από το «κολαστήριο» της οδού Όθωνος στη Δάφνη φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Newpost.

Όπως αναφέρθηκε εξ αρχής πρόκειται για  ένα υπόγειο διαμέρισμα στο οποίο διέμενε μόνος του ο 53χρονος δράστης. Όπως ανέφεραν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ στο Newpost, «ο 53χρονος είχε στήσει μέσα στο σπίτι σκηνικό από ταινία τρόμου».

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 53χρονος είχε κλειδώσει την άτυχη κοπέλα σε ένα δωμάτιο που είχε μετατρέψει σε χώρο… παραγωγής πορνό και είχε τοποθετήσει κάμερες παντού για να καταγράφει τον βιασμό της, είχε μάλιστα τοποθετήσει και κάμερα στο κεφάλι του για να καταγράφει όσα φρικτά έκανε στην ναρκωμένη και ανήμπορη να αντιδράσει φοιτήτρια.

Στο βίντεο τριάντα δευτερολέπτων εμφανίζεται o χώρος στον οποίο ο δράστης υλοποίησε τις αρρωστημένες ορέξεις του. Όπως φαίνεται και στα πλάνα στο δωμάτιο υπάρχει ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένας εκτυπωτής και ένα ξέστρωτο κρεβάτι.

Εν τέλει ο 52χρονος  «λύγισε» κατά την διάρκεια της κατάθεσής ομολογώντας την αποτρόπαια ενέργεια του ότι δηλαδή βίασε και κράτησε την 22χρονη φοιτήτρια στο σπίτι του παρά την θέλησή της.

Εξίσου σοκαριστική ήταν η κατάθεση της 22χρονης κοπέλας η οποία περιέγραψε λεπτό προς λεπρό τα όσα βίωσε φυλακισμένη στο διαμέρισμα του 53χρονου.

«Ηταν γύρω στις πέντε το απόγευμα. Έπλενα τα πιάτα στον νεροχύτη. Με αιφνιδίασε. Ήρθε από πίσω μου και μου έβαλε ένα αναισθητικό πανί στο πρόσωπο. Ζαλίστηκα και έχασα τις αισθήσεις μου. Μετά με έσυρε στο δωμάτιο…».
 

«Αυτό ήταν το φετίχ της»

«Αυτό ήταν το φετίχ της» δήλωσε βγαίνοντας από την εισαγγελία νωρίτερα ο κατηγορούμενος επιχειρώντας να δικαιολογήσει ότι η 22χρονη βρέθηκε δεμένη στο σπίτι του.Μάλιστα στην πρώτη κατάθεσή του είχε δηλώσει ότι είχε σχέση με την κοπέλα και επικαλέστηκε το μεγάλο ποσοστό αναπηρίας του. Ισχυρίστηκε ότι η κοπέλα «ήταν με τη θέληση της» στο σπίτι του και σε ερώτηση γιατί έκλαιγε και υπέφερε το κορίτσι απάντησε: «Εγώ ρε παιδιά τυφλός είμαι. Αν δεν ήθελε δεν θα ήταν εκεί.»

Ιδιοκτήτρια σπιτιού: Ήταν πάντα κλεισμένος στο σπίτι, δεν μας άφηνε να μπούμε 

Για άτομο μοναχικό ο οποίος ήταν πάντα κλεισμένος στo σπίτι χωρίς να έχει συναναστροφές πέραν των οικείων του, έκανε λόγο η ιδιοκτήτρια του σπιτιού στη Δάφνη, μέσα στο οποίο η 22χρονη φοιτήτρια έζησε στιγμές τόμου στα χέρια του. 

Όπως δήλωσε η Κ.Κ στο Newpost, «Δυο χρόνια τον είχαμε νοικάρη, είχαμε βάλει αγγελία και ήρθε να μας ζητήσει το σπίτι ο πατέρας του, που μένει 500 μέτρα μακριά. Ήταν μονίμως κλεισμένος στο σπίτι και παρότι είχαμε συμφωνήσει να επισκέπτομαι το σπίτι μια φορά το τρίμηνο για να βλέπω αν υπάρχει πρόβλημα, εκείνος δεν με άφηνε να μπω».

 Όπως πληροφορήθηκε από αστυνομικούς,«έχουν σπάσει την πόρτα του σπιτιού για να μπουν μέσα, έχουν σπάσει το μπάνιο με βαριοπούλες, δεν ξέρω περισσότερα, δεν με άφησαν να μπω μέσα. Έχουν βάλει ένα πρόχειρο λουκέτο για να κλείσουν την πόρτα, αύριο θα πάω και ελπίζω να μπορέσω να μπω στο σπίτι».

Συγκλονίζουν οι αναρτήσεις του στο facebook

Την ίδια ώρα, συγκλονίζουν οι αναρτήσεις του 53χρονου πρωταγωνιστή της φρικιαστικής υπόθεσης στη Δάφνη.


Ο 53χρονος είχε ως εικόνα στο προφίλ του τον τυφλο Super ήρωα της Marvel, ενώ άλλες δύο αναρτήσεις του κρίνονται ως ύποπτες,είναι χαρακτηριστικό ότι σε ανάρτησή του – χιουμοριστική δήθεν- τον Νοέμβριο του 2015 είχε βάλει μια γυναίκα… δεμένη σε κρεβάτι. 
 

Η φοιτήτρια είχε πάει να εργαστεί άλλες τρεις φορές στο σπίτι

Όπως έγινε γνωστό, η κοπέλα είναι φοιτήτρια Φιλολογίας και καθαρίζει περιστασιακά σπίτια για το χαρτζιλίκι της. 

Έτσι έγινε και πριν από τρεις ημέρες, όταν πήγε για τέταρτη φορά στο σπίτι του 53χρονου δράστη προκειμένου να καθαρίσει και χωρίς τις προηγούμενες φορές να έχει συμβεί κάτι που να πρόδιδε την τρομερή κατάληξη αυτής της συνεργασίας.

Την αστυνομία οδήγησαν στο σπίτι του δράστη οι γονείς της κοπέλας, οι οποίοι γνώριζαν το σπίτι που θα πήγαινε να εργαστεί. 

Πως η αστυνομία «λύτρωσε» την 22χρονη

Αδιαμφισβήτητα το ένστικτο των αστυνομικών ήταν εκείνο που έσωσε έστω και αργά την 22χρονη κοπέλα. Οι άνδρες των Αρχών μετά την ύποπτη στάση του 53χρονου βιαστή, παρέμειναν στο σημείο ακούγοντας τελικά τις φωνές της κοπέλας.

Δίχως δεύτερη σκέψη, εισέβαλαν στο σπίτι σπάζοντας με βαριοπούλα την πόρτα συνέλαβαν τον δράστη και απελευθέρωσαν την φοιτήτρια που βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Αφού τον ακινητοποίησαν, του πέρασαν χειροπέδες ενώ ακόμη βρισκόταν ημίγυμνος γεγονός που μαρτυρά και μια φωτογραφία που δημοσίευσε tovima.gr και κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.


σχετικα αρθρα