current views are: 6

8 Μαΐου 2017
Δημοσίευση09:42

Κοζάνη: 89χρονος έδωσε 50 ευρώ σε 14χρονο για να κάνει σεξ μαζί του

Ο ηλικιωμένος άντρας πλησίασε τον 14χρονο και του πρότεινε να του δώσει 50 ευρώ, προκειμένου ο νεαρός να κάνει σεξ μαζί του. 

Δημοσίευση 09:42’
αστυνομία Περιστέρι
EUROKINISSI

Ο ηλικιωμένος άντρας πλησίασε τον 14χρονο και του πρότεινε να του δώσει 50 ευρώ, προκειμένου ο νεαρός να κάνει σεξ μαζί του. 

Ένας 89χρονος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και της Ασφάλειας Κοζάνης για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και απόπειρα αποπλάνησης παιδιών.

Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ 14χρονος κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης ότι 89χρονος προσέβαλε με λόγο τη γενετήσια αξιοπρέπειά του και αποπειράθηκε να τον αποπλανήσει. Αναζητηθείς ο 89χρονος εντοπίστηκε άμεσα και συνελήφθη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia ο ηλικιωμένος άντρας πλησίασε τον 14χρονο και του πρότεινε να του δώσει 50 ευρώ, προκειμένου ο νεαρός να έρθει μαζί του στο διαμέρισμά του και να προβούν σε σεξουαλική πράξη.

Ο νεαρός αρνήθηκε και αμέσως κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Σήμερα ο 89χρονος αφέθηκε ελεύθερος. Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία, με τον εισαγγελέα να αποφασίζει πως ο 89χρονος δεν κρίνεται προφυλακιστέος.


σχετικα αρθρα