current views are: 7

8 Μαΐου 2017
Δημοσίευση11:37

Βίντεο – ντοκουμέντο από την ανταλλαγή πυροβολισμών στον ΟΚΑΝΑ στα Χανιά

Τη στιγμή που ο ένοπλος δράστης ανταλλάσσει πυροβολισμούς, έξω από τον ΟΚΑΝΑ στα Χανιά, με τους αστυνομικούς κατέγραψε βίντεο

Δημοσίευση 11:37’

Τη στιγμή που ο ένοπλος δράστης ανταλλάσσει πυροβολισμούς, έξω από τον ΟΚΑΝΑ στα Χανιά, με τους αστυνομικούς κατέγραψε βίντεο

Τη στιγμή που ο ένοπλος δράστης ανταλλάσσει πυροβολισμούς, έξω από τον ΟΚΑΝΑ στα Χανιά, με τους αστυνομικούς κατέγραψε βίντεο του Κρήτη TV.

Ο 45χρονος, όπως έγραψε νωρίτερα το newpost.gr συνεχίζει να μιλά με τους διαπραγματευτές της Αστυνομίας, οι οποίοι πρόκειται να εξαντλήσουν τα περιθώρια διαπραγμάτευσης ώστε να μην κινδυνεύσει καμία ζωή.

Σημειώνεται ότι ο 45χρονος, ζήτησε να μιλήσει και με τον ψυχίατρο του ΟΚΑΝΑ, είναι ελαφρά τραυματισμένος, ενώ φαίνεται να βλέπει θετικά την πρόταση του δημάρχου Χανίων.

Το χρονικό

Λίγο νωρίτερα ο άνδρας είχε πυροβολήσει κατά των αστυνομικών που επιχείρησαν να προσεγγίσουν το σημείο, ενώ του απάντησαν με τον ίδιο τρόπο και οι αστυνομικοί. Μάλιστα υποστηρίζει ότι έχει δεχτεί πυρά από αστυνομικούς και έχει τραυματιστεί στα πόδια.

Οι τρεις εργαζόμενοι που βρίσκονταν κλειδωμένοι σε ένα δωμάτιο του ΟΚΑΝΑ δεν διατρέχουν, πάντως, κανένα κίνδυνο.

Πρόκειται για έναν 45χρονο, πατέρα πέντε παιδιών και χρήστης ναρκωτικών που συμμετέχει στο πρόγραμμα απεξάρτησης. Ζητάει να συναντήσει τον δήμαρχο και τον εισαγγελέα, καθώς δεν έχει ανανεωθεί η άδεια περιπτέρου την οποία διαθέτει.

πηγή φωτό: zarpanews.gr


σχετικα αρθρα