current views are: 7

9 Μαΐου 2017
Δημοσίευση08:55

Βραβεύθηκε η δασκάλα που αγωνίζεται κατά του bullying

Με το ηχηρό παρόν στην τελετή απονομής πλέον των 350 εκπροσώπων της εκπαιδευτικής κοινότητας από κάθε βαθμίδα της εκπαίδευσης και από κάθε γωνιά της Ελλάδας

Δημοσίευση 08:55’

Με το ηχηρό παρόν στην τελετή απονομής πλέον των 350 εκπροσώπων της εκπαιδευτικής κοινότητας από κάθε βαθμίδα της εκπαίδευσης και από κάθε γωνιά της Ελλάδας

Με το ηχηρό παρόν στην τελετή απονομής πλέον των 350 εκπροσώπων της εκπαιδευτικής κοινότητας από κάθε βαθμίδα της εκπαίδευσης και από κάθε γωνιά της Ελλάδας, ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 5 Μαΐου στον πολυχώρο πολιτισμού Αθηναΐδα τα Education Business Awards 2017 powered by RDC Infromatics.

Τα βραβεία διοργάνωσε η εταιρεία Boussias Communications για δεύτερη χρονιά με σκοπό να αναδειχθούν και να επιβραβευθούν οι βέλτιστες πρακτικές στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία στο χώρο της Εκπαίδευσης.

Η εκπαιδευτικός κ. Χριστοδουλίδου Τάνια, η οποία διδάσκει 10 χρόνια σε δημόσια δημοτικά σχολεία της χώρας βραβεύτηκε για τις οργανωμένες δράσεις της για την καταπολέμηση του σχολικού εκφοβισμού με το Bronze βραβείο της αντίστοιχης κατηγορίας.

Πιο συγκεκριμένα, η αγάπη της για τους μαθητές της, η πληθώρα των ενεργειών, το πάθος της, και η επένδυση του προσωπικού της χρόνου, εν τέλει αναγνωρίστηκαν και απέσπασε το βραβείο ανάμεσα σε Οργανισμούς – κολοσσούς! Όπως δήλωσε και η ίδια η ενασχόληση της με το θέμα του bullying, είναι σκοπός ζωής για εκείνη και στόχος της είναι να βοηθήσει ωστε να υπάρχουν περισσότερα παιδικά χαμόγελα στα σχολεία και όσο το δυνατό λιγότερες φοβισμένες παιδικές ψυχές.

 Η κα Χριστοδουλίδου ασχολείται αρκετά χρόνια με την καταπολέμηση του bullying μιας και όντας εκπαιδευτικός συναντά συχνά κρούσματα bullying στα οποία όπως λέει και η ίδια “δεν μπορεί να κλείσει τα μάτια”.

Έχει οργανώσει ομιλίες και εκδηλώσεις-ευαισθητοποίησης για τους μαθητές της αλλά και για τους γονείς με κεντρικούς καλεσμένους όπως ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης Παύλος Μάμαλος, ο οποίος υπήρξε κι αυτός θύμα bullying.

Έχει επίσης, καθιερώσει στο σχολείο της την προσφορά κάθε χρόνο ενός αναπηρικού αμαξιδίου με τη συλλογή πλαστικών καπακιών για κάποιο παιδί που το έχει ανάγκη. Έχει τρέξει στον παιδικό Μαραθώνιο με τους μαθητές της με το μήνυμα ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ- ΝΟ BULLYING. Έχει τέλος κάνει σειρά από ενημερωτικά βίντεο για το bullying με κορυφαίο το τελευταίο της που έγινε viral με πρωταγωνιστές τους μαθητές της αλλά και επωνύμους.