current views are: 5

10 Μαΐου 2017
Δημοσίευση06:57

Απόπειρα κλοπής χρηματοκιβωτίου από τα διόδια των Άνω Λιοσίων

Λίγες μόλις ημέρες μετά την εξάρθρωση και την σύλληψη 15 μελών της σπείρας των ληστών των χρηματοκιβωτίων, μια νέα ομάδα ληστών

Δημοσίευση 06:57’

Λίγες μόλις ημέρες μετά την εξάρθρωση και την σύλληψη 15 μελών της σπείρας των ληστών των χρηματοκιβωτίων, μια νέα ομάδα ληστών

Λίγες μόλις ημέρες μετά την εξάρθρωση και την σύλληψη 15 μελών της σπείρας των ληστών των χρηματοκιβωτίων, μια νέα ομάδα ληστών, επιχείρησε να αφαιρέσει, με τον ίδιο τρόπο δράσης, το χρηματοκιβώτιο από τα διόδια της Αττικής οδού στα Άνω Λιόσια.

Στις 02:20 τα ξημερώματα δυο άτομα με απειλή σωματικής βίας, ακινητοποίησαν τον υπάλληλο των διοδίων και απαίτησαν να τους τους υποδείξει που βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο με τι εισπράξεις. Ο υπάλληλος μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό, πρόλαβε να ενεργοποιήσει τον συναγερμό με τους δράστες να τρέπονται σε φυγή από το σημείο.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέντε ακόμη μέλη της διαβόητης ομάδας διαφεύγουν την σύλληψη, μεταξύ των οποίων και ένας εκ των αρχηγών. Πλέον οι άνδρες της ασφάλειας διερευνούν αν τα ελεύθερα μέλη της σπείρας προσπαθούν να αναδιοργανωθούν ή αν πρόκειται για νέα ομάδα που θέλει να λειτουργήσει στα πρότυπα της σπείρας των χρηματοκιβωτίων.


σχετικα αρθρα