current views are: 5

12 Μαΐου 2017
Δημοσίευση18:50

Έρευνες στο σπίτι και το γραφείο του Γιάννου Παπαντωνίου – Κατάσχεσαν έγγραφα και αρχεία

Αιφνιδιαστικές έρευνες κατ’ οίκον με απόλυτη μυστικότητα διενεργήθηκαn για τον πρώην υπουργό Γιάννο Παπαντωνίου στις αρχές της εβδομάδας.

Δημοσίευση 18:50’
αρθρο-newpost

Αιφνιδιαστικές έρευνες κατ’ οίκον με απόλυτη μυστικότητα διενεργήθηκαn για τον πρώην υπουργό Γιάννο Παπαντωνίου στις αρχές της εβδομάδας.

Αιφνιδιαστικές έρευνες κατ’ οίκον  με απόλυτη μυστικότητα διενεργήθηκαν για τον πρώην υπουργό Γιάννο Παπαντωνίου  στις αρχές της εβδομάδας από την Εισαγγελία Διαφθοράς, με εντολή της νέας προϊσταμένης της υπηρεσίας Ελένης Τουλουπάκη, στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργούνται για τα αδικήματα της δωροδοκίας και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος μετά την πρόσφατη, συμπληρωματική, δίωξη που ασκήθηκε για υποθέσεις εξοπλιστικών, που υπεγράφησαν επί των ημερών του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν, προκειμένου να αναζητηθούν και να αντληθούν στοιχεία, που μπορεί να είναι χρήσιμα για τις δικαστικές έρευνες που κινούνται τόσο σε επίπεδο Εισαγγελίας Διαφθοράς, όσο και σε επίπεδο ανακριτικής διαδικασίας από την ειδική ανακρίτρια Διαφθοράς Ηλιάνα Ζαμανίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες κλιμάκιο εισαγγελέων εισέβαλαν και έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι του πρώην υπουργού -πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάλογη έρευνα έγινε και στο γραφείο στο κέντρο της Αθήνας– από όπου κατασχέθηκαν έγγραφα, αρχεία ηλεκτρονικών υπολογιστών τα οποία και αξιολογούνται στο πλαίσιο των ερευνών .


σχετικα αρθρα