current views are: 8

13 Μαΐου 2017
Δημοσίευση17:17

Άφαντος παραμένει ο Σώρρας – Τον ψάχνουν στο εξωτερικό

Εκτός Ελλάδας εκτιμάται πως έχει διαφύγει ο φυγόδικος…. κατά φαντασίαν σωτήρας της χώρας, Αρτέμης Σώρρας.

Δημοσίευση 17:17’

Εκτός Ελλάδας εκτιμάται πως έχει διαφύγει ο φυγόδικος…. κατά φαντασίαν σωτήρας της χώρας, Αρτέμης Σώρρας.

Εκτός Ελλάδας εκτιμάται πως έχει διαφύγει ο φυγόδικος…. κατά φαντασίαν σωτήρας της χώρας, Αρτέμης Σώρρας. Όπως προκύπτει από τις έρευνες των αρχών που έχουν «σαρώσει» κάθε πιθανό σημείο που θα μπορούσε να βρει καταφύγιο, δίχως  όμως αποτέλεσμα, ο Σώρρας  εκτιμάται πως βρίσκεται στο εξωτερικό.

Ο μέχρι πρότινος επικεφαλής των «Ελλήνων Συνέλευσις» εξαφανίστηκε από προσώπου γης λίγο πριν την εκδίκαση υπόθεσης για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος. στην οποία δικάστηκε ερήμην του σε ποινή κάθειρξης 8 ετών χωρίς αναστολή. Από τον Μάρτιο του 2017 οπότε και βγήκε η απόφαση αστυνομικοί ξεκίνησαν να αναζητούν τον Σώρρα και κάθε πιθανό ή απίθανο σημείο της Πελλοπονήσου.

Μαρτυρίες πολιτών «έβλεπαν» τον Σώρρα και στην Αττική, δίχως ποτέ να εντοπιστεί. Έχει συσταθεί μάλιστα και ειδική ομάδα για την σύλληψή του.

Όπως όλα δείχνουν ο κάτοχος των…600 δισ. δολαρίων, είχε σχεδιάσει πολύ καλά το σχέδιο διαφυγής του και βρέθηκε ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις και τους αστυνομικούς. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ εμφανίζονται σίγουροι πως ο Σώρρας και η γυναίκα του, βοηθήθηκαν από ολιγομελή και έμπιστη ομάδα υποστήριξης που κάλυπτε κάθε ανάγκη και εκτελούσε τις διαταγές του.

Ο Σώρρας προνόησε και έκλεισε όλα του τα κινητά τηλέφωνα που ήταν γνωστά στις αρχές και τους λογαριασμούς του στο ίντερνετ προκειμένου να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά του ίχνη. Το μόνο στοιχείο που έχουν για τον κρυπτόμενο σωτήρα είναι το βίντεο με την ομιλία του που είχε αναρτηθεί στο διαδίκτυο που παρά τις ώρες αναλύσεις των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ δεν βοήθησε το παραμικρό στις έρευνες.


σχετικα αρθρα