ΕΛΛΑΔΑ

Σε επ' αόριστον επίσχεση εργασίας από τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ

Δημοσίευση 14 Μαΐου 2017, 12:39 / Ανανεώθηκε 14 Μαΐου 2017, 13:43
Σε επ' αόριστον επίσχεση εργασίας από τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ
Facebook Twitter Whatsapp

Σε επ΄αόριστον επίσχεση εργασίας, αρχής γενομένης από αύριο, προχωρούν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ έπειτα από ομόφωνη απόφαση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σε επ΄αόριστον επίσχεση εργασίας, αρχής γενομένης από αύριο, προχωρούν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ έπειτα από ομόφωνη απόφαση που έλαβαν στο σημερινό έκτακτο διοικητικό τους συμβούλιο.

Όπως επισήμανε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρός τους, Δημήτρης Τσερμενίδης «δεν έχουν καταβληθεί ακόμη τα δεδουλευμένα των μηνών Μαρτίου και Απριλίου και δεν έχει εξοφληθεί το δώρο του Πάσχα, ποσό συνολικού ύψους 6,3 εκατ. ευρώ».

Ο κ. Τσερμενίδης ανέφερε ακόμη ότι οι εργαζόμενοι θα παραστούν στη συνάντηση - σύσκεψη που έχει συγκαλέσει την προσεχή Τρίτη ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, αλλά όπως διευκρίνισε «η κινητοποίησή μας αφορά τη μη καταβολή των δεδουλευμένων και αφού μέχρι στιγμής δεν έχουμε πληρωθεί, εμμένουμε στην αρχική μας απόφαση».

Στη σημερινή τους έκτακτη συνεδρίαση οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, που συνολικά ανέρχονται σε 2.300, αποφάσισαν περιφρούρηση από τις 4 το πρωί αύριο στα αμαξοστάσια, ώστε να μην κινηθεί κανένα λεωφορείο.