current views are: 12

21 Μαΐου 2017
Δημοσίευση13:44

Χίος: Σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα η Πυροσβεστική Υπηρεσία

Να τεστάρει τα αντανακλαστικά της θέλησε για μία ακόμη φορά η Π.Υ. Χίου που στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την ερχόμενη αντιπυρική περίοδο, 

Δημοσίευση 13:44’

Να τεστάρει τα αντανακλαστικά της θέλησε για μία ακόμη φορά η Π.Υ. Χίου που στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την ερχόμενη αντιπυρική περίοδο, 

Να τεστάρει τα αντανακλαστικά της θέλησε για μία ακόμη φορά η Π.Υ. (Πυροσβεστική Υπηρεσία)  Χίου που στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την ερχόμενη αντιπυρική περίοδο, πραγματοποίησε άσκηση με επίκεντρο τη Βίγλα Αγίας Ελένης.

Ώρα 9 το πρωί και  το τηλεφωνικό κέντρο 199 της Π.Υ.Χίου ενημερώνετα από   γειτονική Ξενοδοχειακή μονάδα σχετικά με την ύπαρξη πυρκαγιάς στην περιοχή Βίγλα Αγίας Ελένης Καρφά. Η πυρκαγιά λόγω των ισχυρών ανέμων, παίρνει διαστάσεις.

Η ξενοδοχειακή μονάδα ενεργοποιεί την ομάδα πυρασφάλειας, τα συστήματα πυρόσβεσης και γίνεται εκκένωση του ξενοδοχείου από τους ενοίκους.Η Πυροσβεστική Υπηρεσία  τίθεται σε επιφυλακή και στην  περιοχή επεμβαίνουν συνολικά 8 πυροσβεστικά οχήματα και πεζοπόρο τμήμα  10 ατόμων.

Παράλληλα συνέδραμαν οι εθελοντικές ομάδες «Ο»  , «Ι» , «ΛΕΦΕΔ», «Λιθίου» ,  τμήμα της 96 ΑΔΤΕ,   η Π.Ε., ο Δήμος, η Τ.Κ. Θυμιανών,  η ΕΛ.ΑΣ, η Τροχαία,  το ΕΚΑΒ, η Δ/νση Δασών και η  ΔΕΔΔΗΕ. Η άσκηση ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της ίδιας μέρας επιτυχώς. 

 

Πηγή: politischios.gr


σχετικα αρθρα