Η Ελευθερία Ραμιώτη έφυγε από το σπίτι της στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, με σκοπό να επισκεφθεί την Ι.Μ. Αντίνιτσας, που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα μετά τη Λαμία, στους πρόποδες του όρους Όρθρυς, στο δρόμο προς Δομοκό. Τελευταία επικοινωνία είχε με την κόρη της στις 3 Ιουλίου από το σταθερό τηλέφωνο της Μονής. Από τότε δεν υπήρξε άλλη επικοινωνία και δεν απαντά στο κινητό της.

Σύμφωνα με το LamiaReport, από το Μοναστήρι ενημέρωσαν την κόρη της ότι έφυγε στις 4 Ιουλίου και ώρα 7.30 το πρωί, λέγοντας ότι θα μεταβεί στη Λαμία. Η 62χρονη έφυγε με το αυτοκίνητό της, ένα κόκκινο Fiat Punto με αριθμό κυκλοφορίας ΜΙΡ 2279.

Η οικογένειά της έχει ψάξει σε όλα τα επικίνδυνα σημεία του δρόμου, μην τυχόν συνέβη κάποιο τροχαίο ατύχημα, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.

Η κα. Ελευθερία Ραμιώτη δεν πάσχει από κάποια διανοητική πάθηση, ή κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας, που να δικαιολογεί την εξαφάνισή της ή τη μη επικοινωνία με την οικογένειά της. Έχει κανονική σωματική διάπλαση, ύψος 1.60, καστανά μάτια και καστανά μαλλιά.Πηγή: lamiareport.gr