Επίθεση με βόμβες μολότοφ κατά της οικίας του Αλέκου Φλαμπουράρη πραγματοποίησαν, όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, αντιεξουσιαστές το βράδυ της 19ης Μαΐου, γεγονός που δεν αποκαλύφθηκε απο τις Αρχές. 

Με ανάρτησή τους σε χώρο διακίνησης αναρχικών ιδεών, οι δράστες της επίθεσης προαναγγέλουν νέες επιθέσεις κατά ατόμων που έχουν στοχοποιήσει σημειώνοντας:

«Μη έχοντας άλλη επιλογή περνάμε στην επίθεση ενάντια στους δυνάστες των ζωών μας, ώστε κανένας από τους εξουσιαστές και τα τσιράκια τους να μην είναι και να μην νιώθει προστατευμένος και στο απυρόβλητο. Όλοι τους έχουν ονόματα και διευθύνσεις και εκεί θα βρουν όλους εμάς που δεν έχουμε καμία διάθεση να μοιραστούμε τις γειτονίες μας μαζί τους. Θα μας βρίσκουν μπροστά τους σε κάθε τους βήμα».

Όπως αναφέρουν στο κείμενο για την ανάληψη ευθύνης στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας, «Ο κυρ αλέκος υπηρετώντας την θέση του στην πολιτική ελίτ του τόπου κλείνει μπίζνες που του αποφέρουν εύκολα προσωπικά κέρδη και ακολούθως επικαλείται την ηθική ανωτερότητα της αριστεράς. Μετά από 2 χρόνια αριστερής διαχείρησης του κεφαλαίου η "φιλολαϊκή" συγκυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ, ψηφίζοντας ένα ακόμα μεγάλο πακέτο μέτρων, στοχεύει στην οικονομική εξαθλίωση της κοινωνικής βάσης προασπίζοντας παράλληλα τα συμφέροντα των αφεντικών. Για ακόμα μία φορά οι ωφελούμενοι βρίσκονται στην τάξη των πλουσίων (τραπεζίτες, εφοπλιστές, καναλάρχες, πάσης φύσεως μεγαλοεπενδυτές, κληρικοί), οι οποίοι για να διασφαλίσουν τα κέρδη τους δεν διστάζουν να οδηγήσουν χιλιάδες ανθρώπους στον οικονομικό και φυσικό θάνατο».