Έκπτωση 15% στο μηνιαίο πάγιο όλων των προγραμμάτων συμβολαίου θα έχουν για ένα χρόνο οι άνεργοι και οι συνταξιούχοι, συνδρομητές της Cosmote. Πρόκειται για μία προσφορά που εφαρμόζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά και αφορά ανέργους που είναι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ και συνταξιούχους άνω των 65 ετών και εντάσσεται στην ευρύτερη πρωτοβουλία του ΟΑΕΔ για παροχή ειδικών τιμών στους κατόχους κάρτας ανεργίας.

Οι νέοι ή και οι υφιστάμενοι συνδρομητές συμβολαίου COSMOTE, που ανήκουν στις παραπάνω ομάδες, προκειμένου να επωφεληθούν από την προσφορά, θα πρέπει να προσκομίζουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά από τις 16 Ιουλίου έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2011, σε ένα από τα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, OTEshops και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.

Την τελευταία τριετία η εταιρεία έχει προχωρήσει σε σημαντικές προσφορές και μειώσεις τιμολογίων, τόσο στα προγράμματα συμβολαίου όσο και στην καρτοκινητή. Με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η COSMOTE κάνει ένα βήμα παραπάνω με στόχο να προσφέρει έμπρακτα ακόμη φθηνότερη επικοινωνία σε ανέργους και συνταξιούχους, που πλήττονται περισσότερο από τη δυσχερή οικονομική συγκυρία.