Ευρείας κλίμακα αστυνομική επιχείρηση για την εξάρθρωση κυκλωμάτων που διακινούν ναρκωτικές ουσίες πραγματοποιήθηκε στην Κω. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newpost, οι αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών, δεν δίστασαν να γκρεμίσουν ακόμα και... τοίχους, αναζητώντας «καβάτζες και να συλλάβουν 35 τουλάχιστον άτομα. Στο κύκλωμα, εμπλέκονται ένας αστυνομικός, ο πατέρας του και ένας αξιωματικός του Στρατού. Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί 300 κιλά κάνναβης και έχουν κατασχεθεί δύο ταχύπλοα. 

Συγκεκριμένα, στις 09:00 το πρωί της Δευτέρα δέκα πάνοπλοι αστυνομικοί πραγματοποίησαν επιχείρηση σε ισόγειο διαμέρισμα στην οδο Παπαθεοφάνους.

Αφού έλεγξαν όλους τους χώρους του σπιτιού, προχώρησαν στην σύλληψη ενός ατόμου ηλικίας 50 περίπου ετών.

Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες, επεσήμαναν στο Newpost, πως «τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα με χειροπέδες, έψαχναν το σπίτι για τουλάχιστον 1 ώρα, ενώ ακούγαμε να σπάνε τοίχους με βαριοπούλες».

Παράλληλα οι συλληφθέντες εμπλέκονται και σε κύκλωμα διακίνησης παράτυπων μεταναστών. Κατά την διάρκεια των ερευνών που συνελήφθησαν Έλληνες και αλλοδαποί, εντοπίστηκαν όπλα και πυρομαχικά. 

Παράλληλη έρευνα πραγματοποιείται και στην Αττική.