Συγκλονίζουν τα λόγια του Γιώργου Βαληλή ο οποίος μέσα σε λίγες ώρες είδε να χάνονται η γυναίκα και το βιός του από τον καταστροφικό σεισμός της Δευτέρας που έπληξε την Λέσβο.

«Κοιμόμουν στον επάνω όροφο και βρέθηκα στο ισόγειο» ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο κ. Βαληλής, προκαλώντας σύγχυση με το σχόλιο που έκανε για την αδικοχαμένη σύζυγό του που θάφτηκε κάτω από τα χαλάσματα «Παλέψαμε με τον καρκίνο, τη χάσαμε από τον Εγκέλαδο».

Η περιπέτεια για τον Γιώργο Βαληλή ωστόσο δεν σταμάτησε το μεσημέρι της Δευτέρας καθώς όπως ο ίδιος αποκάλυψε ότι για να φτάσει στην Αθήνα με το πλοίο της γραμμής χρειάστηκε να δανειστεί από φίλους και συγγενείς ρωτώντας απορημένος «Τόσο δύσκολο ήταν για το κράτος να μου δώσει ένα εισιτήριο, μια καμπίνα για να πάω; Υπήρχε κάποιος άλλος που να χτυπήθηκε τόσο από το σεισμό; Έχασα τη γυναίκα μου... Χτύπησα...».

Ο Γολγοθάς για τον τραυματίας συνεχίστηκε και στο λιμάνι του Πειραιά καθώς φτάνοντας στο λιμάνι δεν υπήρχε δεν υπήρχε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο ΚΑΤ με τον ίδιο να  δηλώνει «Με άφησαν μόνο μου...».