Ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματιστεί αυτή την ώρα στον Κηφισό λόγω της έντονης βροχόπτωσης που εκδηλώθηκε από νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής.

Στις φωτογραφίες που παρουσιάζει το Newpost, εμφανίζονται τα οχήματα ακινητοποιημένα, προκαλώντας την ταλαιπωρία των οδηγών που στέκονται για αρκετή ώρα στο ίδιο σημείο, αφού δεν «κουνιέται λάστιχο».

Ποτάμια οι δρόμοι στη Λαμία

Η κακοκαιρία ωστόσο φαίνεται να χτύπησε και άλλες περιοχές της χώρας . Ειδικότερα, σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι στη Λαμία μετά την καταρρακτώδη βροχή που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι της Παρασκευής.

Οι πυροσβέστες έτρεξαν σε πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα σε Παγκράτι, Γαλανέικα, «Άνοιξη», στο κέντρο της πόλης , ενώ οι αστυνομικοί της Τροχαίας τοποθέτησαν κώνους στα σημεία που έχουν πλημμυρίσει οι δρόμοι και έχουν «τινάξει» τα καπάκια από τα φρεάτια της ΔΕΥΑΛ, όπως στις οδούς Παπαποστόλου, Παπακυριαζή Υψηλάντου, Στυλίδος και άλλα σημεία.

Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΛ είναι στο δρόμο για να αντικαταστήσουν τα σπασμένα καπάκια για να μην πέσει μέσα κάποιο αυτοκίνητο.

Επίσης πολλές καλλιέργειες έχουν πλημμυρίσει στον κάμπο της Λαμίας, ενώ σε κάποιες περιοχές η ισχυρή καταιγίδα​ συνοδεύτηκε και από χαλαζόπτωση.

Χαρακτηριστικά είναι τα πλάνα που δημοσιεύει το Lamiareport.gr και στα οποία αποτυπώνεται η σφοδρότητα της κακοκαιρίας στη πόλη.