current views are: 7

28 Ιουνίου 2017
Δημοσίευση13:49

Ένταση στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης – Δεν έγινε κανένας πλειστηριασμός

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης 

Δημοσίευση 13:49’

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης 

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης από τα συγκεντρωμένα μέλη συλλογικοτήτων που για μια ακόμη Τετάρτη δηλώνουν το παρών στα δικαστήρια προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τους πλειστηριασμούς και να εμποδίσουν την διεξαγωγή τους.

Όπως μεταδίδει το thestival.gr μέλη του συντονισμού καταγγέλουν ότι από τις 14:30 η πρόεδρος των συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης, Ιωάννα Χρουσαλά- Μπλίση έχει κλειδωθεί σε αίθουσα του ειρηνοδικείου. Εν συνεχεία, 

διαδηλωτές μπήκαν στην αίθουσα, φωνάζοντας συνθήματα και απαίτησαν από την πρόεδρο των συμβολαιογράφων να αποχωρήσει προκειμένου να μην διενεργηθεί κανένας πλειστηριασμός.

Η ίδια αποχώρησε συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων και εν μέσω συνθημάτων.

Σύμφωνα με εκπροσώπους του συντονισμού σήμερα πρόκειται να διενεργηθεί μεταξύ άλλων πλειστηριασμός κατοικίας 88 τ.μ. στην περιοχή Βότση στην Καλαμαριά.

Να σημειωθεί πως οι διαδηλωτές θα επιτρέψουν να διενεργηθεί πλειστηριασμός, που αφορά διεκδικήσεις των εργαζομένων στα σούπερ μάρκετ Αρβανιτίδη από την εργοδοσία.

«Μεταξύ των άλλων πλειστηριασμών που έχει να κάνει η κα Μπιλίση εκ μέρους της τράπεζας Πειραιώς είναι και ο πλειστηριασμός ενός σπιτιού 88 τ.μ. στην Καλαμαριά, το οποίο θέλουν να αρπάζουν για 27.000 ευρώ. Αυτή την πολιτική δεν θα την επιτρέψουμε να περάσει», ανέφερε το μέλος του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, Ηλίας Σμήλιος.

 


σχετικα αρθρα