current views are: 16

10 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση08:56

Aeolis: Τα καλλυντικά με την ελληνική υπογραφή που κατέκτησαν το εξωτερικό!

Εξαιρετικό παρθένο λάδι ελιάς, έλαια argan, χαμομήλι, μέλι… Αυτά είναι μόνο κάποια από τα στοιχεία της ελληνικής γης τα οποία η εταιρεία aeolis ενσωμάτωσε στα καλλυντικά της προϊόντα, κάνοντας διάσημη τη χώρα μας και στο εξωτερικό, αρχίζοντας πριν από 1,5 χρόνο ένα μαγικό ταξίδι στο χώρο της ομορφιάς. 

Δημοσίευση 08:56’

Εξαιρετικό παρθένο λάδι ελιάς, έλαια argan, χαμομήλι, μέλι… Αυτά είναι μόνο κάποια από τα στοιχεία της ελληνικής γης τα οποία η εταιρεία aeolis ενσωμάτωσε στα καλλυντικά της προϊόντα, κάνοντας διάσημη τη χώρα μας και στο εξωτερικό, αρχίζοντας πριν από 1,5 χρόνο ένα μαγικό ταξίδι στο χώρο της ομορφιάς. 

Εξαιρετικό παρθένο λάδι ελιάς, έλαια argan, χαμομέλι, μέλι… Αυτά είναι μόνο κάποια από τα στοιχεία της ελληνικής γης τα οποία η εταιρεία aeolis ενσωμάτωσε στα καλλυντικά της προϊόντα, κάνοντας διάσημη τη χώρα μας και στο εξωτερικό, αρχίζοντας πριν από 1,5 χρόνο ένα μαγικό ταξίδι στο χώρο της ομορφιάς και της προστασίας του δέρματος. 

Η aeolis συστήθηκε από ανθρώπους που ήδη ήταν καταξιωμένοι σε όλα σχεδόν τα στάδια της αλυσίδας παραγωγής φυτικών καλλυντικών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το όνομά της εταιρείας είναι έμπνευση από τους Αιολείς: Μία από τις τέσσερις αρχαίες φυλές της Ελλάδας που μαζί με τους Δωριείς, τους Αχαιούς και τους Ίωνες ανέπτυξαν έναν ιδιαίτερο πολιτισμό στα νησιά του Αιγαίου Πελάγους και τις ακτές της Μικράς Ασίας.

Τα προϊόντα της εταιρείας κατασκευάζονται στην Ελλάδα ακολουθώντας τα πρότυπα ISO 9001 και ISO 22716.

Οι πωλήσεις στην Ελληνική αγορά γίνεται μέσω φαρμακείων, spa και premium καταστημάτων καλλυντικών, ενώ γίνονται εξαγωγές σε Ελβετία, Η.Π.Α, Φιλανδία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. 

Οι συνέργειες της εταιρείες βασίζονται στο ήθος και στην επιτυχημένη εμπειρία των ιδρυτών της και δεν βοηθάνε μόνο στο ξεκίνημα μιας εταιρείας αλλά και στη μετεξέλιξη της. Είναι χαρακτηριστικό ότι υπάρχουν χιλιάδες πανεπιστήμια που μελετούν καθημερινά το φυτικό πλούτο του πλανήτη και ανακαλύπτουν νέα εκχυλίσματα που δοκιμάζονται και υιοθετούνται στην εταιρεία. 

Η aeolis απευθύνεται σε συνειδητοποιημένους καταναλωτές με αυξημένη οικολογική συνείδηση που αναζητούν υψηλής αποτελεσματικότητας φυτικά καλλυντικά, τα οποία δημιουργούνται από φυτικά στοιχεία από τα χιλιάδες Ελληνικά νησιά με τους αμέτρητους κόλπους και λοφίσκους δημιουργούν μοναδικά μικροκλίματα όπου ενδημούν βότανα και φυτά πολύ υψηλής βιολογικής και φαρμακευτικής αξίας. Eξάλλου, η χλωρίδα της Ελλάδας είναι από τις πλουσιότερες με πάνω από 6000 είδη και υποείδη φυτών αρκετά από τα οποία είναι ενδημικά.

Φιλοσοφία της Aeolis 

Η φιλοσοφία της Aeolis βγαίνει μέσα από τα ίδια τα λόγια των ιδρυτών της: ”Να εμπνεύσουμε ένα ολιστικό μοντέλο εσωτερικής και εξωτερικής ομορφιάς που στηρίζεται στο πλούτο της Ελλάδας και της Μεσογείου. Να δημιουργούμε φυτικά καλλυντικά πολύ υψηλής αποτελεσματικότητας για την περιποίηση του προσώπου, των μαλλιών και του σώματος. Να επιμένουμε στην έρευνα και να εμπλουτίζουμε συνεχώς τις συνθέσεις μας με νέα φυσικά και βιολογικά εκχυλίσματα υψηλότερης αποτελεσματικότητας”.

Περισσότερες πληροφορίες στο website της εταιρείας: www.aeolisskincare.com


σχετικα αρθρα