ΕΛΛΑΔΑ

Οικογενειακή τραγωδία: Σκότωσε το γιο του και ταμπουρώθηκε-Τραυμάτισε αστυνομικό πριν συλληφθεί

Δημοσίευση 9 Ιουλίου 2017, 10:09 / Ανανεώθηκε 9 Ιουλίου 2017, 11:40
Οικογενειακή τραγωδία: Σκότωσε το γιο του και ταμπουρώθηκε-Τραυμάτισε αστυνομικό πριν συλληφθεί
Facebook Twitter Whatsapp

Στις 02:45 τα ξημερώματα και μετά από επιχείρηση του τμήματος ειδικών αποστολών της ΕΛ.ΑΣ έπεσε η αυλαία της τραγικής υπόθεσης στην Παλαιοχώρα Χανίων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στις 02:45 τα ξημερώματα και μετά από επιχείρηση του τμήματος ειδικών αποστολών της ΕΛ.ΑΣ έπεσε η αυλαία της τραγικής υπόθεσης στην Παλαιοχώρα Χανίων με τον 85χρονο που είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του το βράδυ του Σαββάτου.

Ο ηλικιωμένος στις 22:00 το βράδυ, είχε σκοτώσει τον γιο του, πυροβολώντας τον στην αριστερή θωρακική χώρα, κάτω από την καρδιά, νομίζοντας πως πρόκειται για κλέφτη. Ο άτυχος 55χρονος προσπάθησε να μπει στο σπίτι σπάζοντας ένα παράθυρο, καθώς ο πατέρας του που αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχολογική φύσης και ακοής, είχε να δώσει σημάδια ζωής 48 ώρες.

Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί εκτιμούν πως η ψυχολογική κατάσταση του ηλικιωμένου δεν άντεξε τον θάνατο του γιου του, από τα ίδια του χέρια, όταν αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και ταμπουρώθηκε στο σπίτι μαζί με την σωρό του.

Ο 85χρονος πυροβόλησε συνολικά και μέχρι την σύλληψή του, 130 φορές με την  δίκανη καραμπίνα του. Μάλιστα τραυμάτισε ελαφρά και έναν αστυνομικό που συμμετείχε στην επιχείρηση στον ώμο και το πρόσωπο.