Βίντεο ντοκουμέντο από την αστυνομική επιχείρηση στο σπίτι του 85χρονου, ο οποίος σκότωσε τον γιο του επειδή τον πέρασε για ληστή έδωσε στη δημοσιότητα το Κρήτη TV.

Σε κατάσταση αμόκ ο 85χρονος που τραυμάτισε θανάσιμα τον γιο του παρέμενε ταμπουρωμένος μαζί με τη σορό του 58χρονου, πυροβολώντας αδιακρίτως. Να σημειωθεί ότι μέχρι και αυτή την ώρα ο 85χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Χανίων.

Το χρονικό

Λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου, ο 85χρονος άνδρας πυροβόλησε από κοντινή απόσταση τον 55χρονο γιο του. Το θύμα είχε επιχειρήσει να μπει στο σπίτι, σπάζοντας ένα παράθυρο, καθώς ο πατέρας του, είχε να δώσει σημάδια ζωής δυο ολόκληρες ημέρες.

Μόλις ο ηλικιωμένος, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα ακοής, είδε πως κάποιος έσπασε το τζάμι του σπιτιού του και προσπάθησε να μπει εντός, πιθανότατα χωρίς να αναγνωρίσει τον γιο του, τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο.

Στο σημείο βρέθηκαν ειδικοί διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ, κλιμάκια ειδικών αποστολών της αστυνομίας και άνδρες της ασφάλειας και προσπάθησαν όλη τη νύχτα να τον πείσουν να παραδοθεί.

Από τα πυρά του 85χρονου τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός