current views are: 11

10 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση16:24

Σε ψυχιατρική εξέταση θα υποβληθεί ο «δράκος» των ασανσέρ

Σε ψυχιατρική εξέταση πρόκειται να υποβληθεί ο «δράκος» των ασανσέρ που συνελήφθη την Παρασκευή.

Δημοσίευση 16:24’

Σε ψυχιατρική εξέταση πρόκειται να υποβληθεί ο «δράκος» των ασανσέρ που συνελήφθη την Παρασκευή.

Σε ψυχιατρική εξέταση πρόκειται να υποβληθεί ο 29χρονος «δράκος» των ασανσέρ που συνελήφθη την Παρασκευή ύστερα από απόφαση του εισαγγελέα Πειραιά, καθώς σύμφωνα με τον συνήγορό του, αλλά και τους συγγενείς του, αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα υγείας.

Μάλιστα, τον τελευταίο χρόνο είχε σταματήσει την φαρμακευτική αγωγή την οποία λάμβανε από μικρή ηλικία, εξαιτίας της απώλειας του πατέρα του. Με συνέπεια, από την περασμένο Ιούνιο έως και χθες που συνελήφθη από τους αστυνομικούς, να επιτεθεί σε έξι γυναίκες στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Οι αστυνομικοί που τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής που ερευνούσαν την υπόθεση, καθώς ένα από τα φερόμενα ως θύματα του 29χρονου είναι ανήλικη, έχουν εξιχνιάσει έως τώρα έξι επιθέσεις σε βάρος γυναικών, στην πλειονότητά τους μέσα σε ανελκυστήρες πολυκατοικιών.

Η προφυλάκισή του ή ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρικό ίδρυμα, θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες σε κρατικό νοσοκομείο.

Ο τρόπος δράσης

Όπως διαπιστώθηκε ο δράστης εντόπιζε στην περιοχή του Πειραιά νεαρές γυναίκες, οι οποίες βάδιζαν μόνες τους και αφού τις ακολουθούσε, είτε πεζός είτε οδηγώντας μοτοσικλέτα, μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών όπου διέμεναν, εισερχόταν μαζί τους στο ασανσέρ και με τη χρήση βίας ή απειλών, ασελγούσε σε βάρος τους.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί έξι υποθέσεις σε βάρος νεαρών γυναικών, μία εκ των οποίων αφορά ανήλικη, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων υποθέσεων.

Κατά την ανάκριση, ο ίδιος ομολόγησε ότι έχει διαπράξει τουλάχιστον 50 επιθέσεις, κάτι που άφησε εμβρόντητους τους αστυνομικούς.

 


σχετικα αρθρα