current views are: 7

14 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση17:37

Πρόεδρος συμβολαιογράφων: «Η Θεανώ Φωτίου βρίσκεται σε ιδεολογική σύγχυση»

Για μια ατυχέστατη δήλωση που δείχνει ολοφάνερα ότι η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Θεανώ Φωτίου βρίσκεται σε ιδεολογική σύγχυση έκανε λόγο ο Πρόεδρος Συμβολαιογράφων Αθηνών, Γιώργος Ρούσκας.

 

Δημοσίευση 17:37’

Για μια ατυχέστατη δήλωση που δείχνει ολοφάνερα ότι η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Θεανώ Φωτίου βρίσκεται σε ιδεολογική σύγχυση έκανε λόγο ο Πρόεδρος Συμβολαιογράφων Αθηνών, Γιώργος Ρούσκας.

 

Για μια ατυχέστατη δήλωση που δείχνει ότι η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Θεανώ Φωτίου βρίσκεται σε ιδεολογική σύγχυση έκανε λόγο ο Πρόεδρος Συμβολαιογράφων Αθηνών, Γιώργος Ρούσκας αναφορικά με την στήριξη της υπουργού στα κινήματα που τάσσονται κατά των πλειστηριασμών.

Μιλώντας στο newpost.gr ο κ. Ρούσκας δήλωσε έκπληκτος με την τοποθέτηση της κυρίας Φωτίου λέγοντας ότι : «Πρόκειται για μια ατυχέστατη δήλωση η οποία δείχνει ολοφάνερα ότι βρίσκεται σε σύγχυση», ενώ συμπλήρωσε ότι έχει μπερδέψει τον ρόλο της καθώς ως υπουργός πρέπει να επιβάλει την εφαρμογή των νόμων και όχι να χαιρετίζει έκνομες ενέργειες.

«Από την άλλη αν θεωρεί ότι ενέργειες σαν αυτές χρήζουν δικαίωσης τότε ο δρόμος είναι ένας, να προτείνει τις σχετικές νομοθετικές ρυθμίσεις» τόνισε ο Πρόεδρος Συμβολαιογράφων προσθέτοντας ότι εν μέρει δικαιολογεί την στάση αυτή της κυρίας Φωτίου, δηλώνοντας με νόημα ότι όλοι οι άνθρωποι κάποια στιγμή θέλουν να επιστρέψουν στη μήτρα τους, υπενθυμίζοντας ότι  και η ίδια συμμετείχε κάποτε σε τέτοιου είδους κινήματα.

 Υπενθυμίζεται ότι η κ. Φωτίου την Πέμπτη μιλώντας στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, είπε χαρακτηριστικά: «Είχαμε ένα κίνημα μεγάλο και ελπίζω ότι έχουμε ακόμα, κατά των εξώσεων και των δανείων, δηλαδή, για τα δάνεια, τα κόκκινα δάνεια και τις εξώσεις».

Και προσέθεσε: «Ξέρετε τις ρυθμίσεις που έχει κάνει η κυβέρνηση, ώστε κανείς να μην μπορεί να χάσει το σπίτι του, την πρώτη κατοικία, υπό τις προϋποθέσεις ότι πληρούνται κάποια κριτήρια».


σχετικα αρθρα